Pratite nas

BiH

Bakir Silni potiče militantne muslimane na odlazak u rat protiv kršćana

Objavljeno

na

Ne prestaju prijetnje prvoga muslimansko-bošnjačkog člana beha Predsjedništva Bakira Izetbegovića nemuslimanima u Bosni i Hercegovini, Europljanima, Amerikancima, Izraelcima, svim nemuslimanima, nakon što je sklopio vojni i politički savez s bosanskohercegovačkim polutisućljetnim turskim okupatorom.

Napose poslije izgrađenih prijateljskih veza s turskim islamističko radikalnim premijerom Erdoğanom, kojem je Bakirov otac Alija ostavio multinacionalnu i multikonfesionalnu Bosnu i Hercegovinu, zemlju Muslimana, Srba i Hrvata u „amanet“ turskom okupatoru, iza kojeg je u petstogodišnjem danku u krvi ostala pustoš svakog predznaka.

https://i0.wp.com/sda.ba/home/wp-content/uploads/2014/08/Bakir-Erdogan4.jpg?resize=556%2C370

Poslije Erdoğanovih izjava kako mu je Alija ostavio u „amanet“ Bosnu i Hercegovinu, da je „Kosovo Turska i Turska Kosovo“, te one ratne prijetnje svim onim nebošnjacima u Bosni i Hercegovini koji dirnu u Bošnjake „da će imati sto milijuna Turaka protiv sebe“, i tursko okupiranje ratnim brodovima beha luke u Neumu, Bakirova ratna politika prijetnje, zveckanje oružjem i antisemitizam u odnosu prema sukobu radikalno-islamističkog Hamasa i Izraela, svakim danom se šire. Uz to iz te sve islamiziranije za susjedstvo i Europu sve opasnije zemlje, svakim se danom sve više izvozi džihadista na ratne prostore u Siriju, Palestinu i Irak gdje se nad kršćanima vrši najmasovniji genocid. Nešto poput onog kakav je napravila Izetbegovićeva bratska Turska nad kršćanima u Bosni i Hercegovini, i nad Armencima.

Udara Bakir Silni po svima koji nisu muslimani Bošnjaci, prijeti kako ne može i ne će biti demokratskog izjašnjavanja Hrvata o svom nacionalnom entitetu, nema televizije Hrvata u BiH, ne će njemu Dodik davati dozvolu da hoda po republici srpskoj, i tako redom, ćineći sve da Bosna i Hercegovina ne izađe iz daytonske nepravdne podjele i krene u europsku budućnost. Ne će biti trećega hrvatskog entiteta, ali zato su Izetbegovići, Alija i Bakir, napravili i čvrsto ogradili mudžahedinski entitet u Gornjoj Maoči. Ne će biti televizije na hrvatskom jeziku, no zato ima sve više i više i televizija i pisanih i elektroničkih medija na arapskom i turskom. Ne će Bakiru Dodik davati dozvole da hoda po Dodikovom genocidnom prostoru, ali mu zato daju dozvolu i nikom više mudžahedini da posjećuje njihov entitet u Gornjoj Maoči. Opasnost za Bosnu i Hercegovinu jednaka je i od Republike srpske i od mudžahedinske Gornje Maoče, i od Izetbegovićevog entiteta, islamizirane Federacije u koju se sprema umarširati sto milijuna Turaka.

U tom svom ratničkom zanosu, koji pomalo sliči na džihadiste, Bakir Silni prijeti zapadnjacima, znači cijeloj kršćanskoj Europi i Americi  glede njihova odnosa prema muslimanima u svijetu, da će taj nemuslimanski svijet „reagovati kako treba onda kada muslimani u svijetu budu dovoljno jaki“. Čeka Alijin sin onaj moment kada tih 100 milijuna Turaka dođe u njegov beha pašaluk, kada Iran postane atomska sila, kada muslimani demografski okupiraju Europu, kada džihadisti poubijaju i protjeraju ili prisilno islamiziraju kršćane po Siriji, Iraku i da onda iz mudžahedinskog centra iz Bosne i Hercegovine krene silna islamska vojska pod Beč i na Europu. Time on prijeti nemuslimanskom svijetu, dok muslimani ojačaju, dok ih se narodi onoliko koliko je Mustafa Cerić rekao da mora roditi djece svaka Bošnjakinja, najmanje petero, dvoje za sebe kao majku a troje za rat protiv kršćana.

Nikada u Bosni i Hercegovini nije bila tako jaka radikalna organizirana i od političko-vjerskih muslimansko.bošnjačkih vođa podupirana kršćanofobija kao u ovo vrijeme bošnjačko-turskog vojnog savezništva. Može se tvrditi da nije bila tako snažna ni u vrijeme građansko-konfesionalnog beha sukoba. No onog momenta kada je Alija Izetbegović pozvao i doveo mudžahedine u rat, što je bio početak procesa mudžahediziranja euro beha Musliamana, Bosna i Hercegovina je postala najveća prijetnja europskoj budućnosti. Dakako, u procesu mudžahediziranja i deeuropeiziranja Muslimana, kasnije Bošnjaka, vrlo aktivno sudjeluje Bakir kada je vodio tajnu obavještajnu muslimansku zloglasnu službu AID povezujući je s isto tako zloglasnim iranskim obavještajcima koji su odigrali veliku ulogu u započinjanju hrvatsko-muslimanskog sukoba.

https://i2.wp.com/disqussion.club/wp-content/uploads/2014/08/isis.jpg?resize=468%2C293

Iz učvršćenih veza s radikalnim islamskim zemljama, ispod svake ljudske razine i političkog dostojanstva, kao svaki beha veleizdajnik Bakir pjeva hvalospjeve turskom sultanu Erdoğanu na pobjedi za predsjednika Turske. A tog istog Bakirovog političkog brata zapadni svijet doživljava kao vrlo radikalnog islamistu i veliku prijetnju sekularizmu u Turskoj. Zapadni svijet ga doživljava prijetnjom i zbog toga što pruža potporu džihadistima koji su prognali i poubijali stotine tisuća kršćana u Iraku i Siriji.  Znak je to sve  islamiziranije Turske, a i svih onih prostora gdje ulaze na bilo koji način, poglavito ratnim brdovima i stotinama milijuna vojnika kao što to ćine u Bosni i Hercegovini. To je ta direktna prijetnja Europi i njenoj budućnosti. Doda li se tome i bošnjački antisemitizam iskazivan prema odnosu sukoba Izraela i radikalnog islamističkog Hamasa, onda i nije teško vidjeti temelje buduće Bosne i Hercegovine koju grade muslimani Bošnjaci sa svojim turskim prijateljom. Rastom antisemitizma u Turskoj u vrijeme Erdoğanove diktature vjere, raste i antisemitizam kod Bošnjaka.

A rastom bošnjačkog antisemitizma koji se širi svjetlosnom brzinom po Bosni i Hercegovini, i zahvaća gotovo sve kategorije bošnjačkog društva, sve se više urušava multikulturalizam i multikonfesionalizam u toj slojevitoj zemlji, koje je zbog tog muslimanskog unitarizma, Alijine i Bakirove veleizdaje, sve manje. Gotovo je više i nema, a poglavito je nema s europskim vrijednostima i stečevinama. Nakon svih eurozapadnih propalih pokušaja očuvanja Bosne i Hercegovine kao multi-zajednice svjetova, jedino što je ostalo je demokratsko i slobodno, po volji svakog naroda, razdruživanje te zajednice. Povijesno je vrijeme, pet do dvanaest, da zapadni europski svijet kao supotpisnik Daytona, zaustavi ubrzani proces džihadiziranja i osmaniziranja Bosne i Hercegovine, budući da bi nemuslimani na njenim prostorima mogli ubrzo doživjeti sudbinu današnjih sirijskih i iračkih kršćana. Zapravo mogla bi im se ponoviti sudbina iz vremena Osmanlija, koje se vraća u Bosnu i Hercegovinu a preko nje u Europu.

Stoga, potrebna je žurna konferencija svih potpisnika i supotpisnika, naravno bez Turske jer ona i nije sudionik prošlih pregovora, a i njene brutalno genocidne prošlosti u toj zemlji, Daytona, te u demokratskom, civiliziranom dijalogu, na temelju ljudskih prava i vjerskih sloboda, kao i prava naroda na samoodređenje, nametnuti novi ustroj Bosne i Hercegovine. Ustroj u kojem bi svaki beha narod imao označen svoj teritorijalni prostor, dakako bez onoga mudžahedinskog, pa i arapskog koji sve više osvaja Sarajevo, a Europska unija i SAD jamčile i čuvale tu beha trodijelnost republika, ili entiteta u cjelovitoj i međunarodno priznatim granicama Bosne i Hercegovine. Sve drugo, poglavito ovakvo uređenje tronacionalne dvoentiteske Bosne i Hercegovine, u kojoj se šire i jačaju dva ekstrema, velikosrpski separatizam i velikomuslimanski džihadizam, proces je nestajanja europske Bosne i Hercegovine i zapadnog kršćanstva u njoj. Ne poduzme li se nešto u zaustavljanju tih nacionalnih, velikosrpskih, i vjerskih velikoislamski tsunamija Bosna i Hercegovina će postati u istinu „bure baruta“ na ovim europskim prostorima.

Vinko Đotlo

facebook komentari

Sponzori
Komentiraj

BiH

Saudijska Arabija je izdvojila 800 mil. USD za militante na Balkanu

Objavljeno

na

Objavio

Foto: Večernji list

Služba za istrage Europskog parlamenta upozorila je na porast utjecaja Saudijske Arabije i drugih muslimanskih Zaljevskih zemalja na Balkan, a napose na Bosnu i Hercegovinu u kontekstu porasta utjecaja vehabizma te radikalnih učenja islama od tradicionalne bosanske verzije.

Stoji to u dokumentu koji je izrađen za potrebe zastupnika i njihovo lakše razumijevanje stanja u ovoj regiji. Pri tome se navodi kako je Saudijska Arabija tijekom rata izdašno pomagala muslimanima te su sa sobom doveli i novu verziju islama.

Džamija Kralja Fahda

Upozorava se i na ranije pokušaje promjena tradicionalnog islama kroz razne pokrete za vrijeme II. svjetskog rata, tijekom 1971., ali i na Islamsku deklaraciju Alije Izetbegovića. Za Izetbegovića se navodi kako je udomio tisuće stranih boraca u postrojbu “El Mudžahid”, a koju je financirala Saudijska Arabija.

Taj se utjecaj s vremenom širio na brojne džamije, a najočitija je, prema podacima Europskog parlamenta, džamija kralja Fahda u Sarajevu. Procjenjuje se kako je Saudijska Arabija donirala 800 milijuna dolara militantnim islamistima, piše Večernji list

 

Čović pisao premijerima i/ili predsjednicima svih zemalja članica NATO-a: Problem u BiH su islamski radikalisti

 

Prvo arapsko naselje u BiH – Ulaz bh. građanima je zabranjen

 

Naučite arapski! ‘Reportaža iz Sarajeva koja je podigla prašinu u čitavoj regiji’

 

facebook komentari

Nastavi čitati

BiH

Hamdija Abdić “Tigar” i ostali uhićeni pušteni na slobodu

Objavljeno

na

Objavio

Kantonalni sud u Bihaću, na upravo završenom ročištu, odbio je prijedlog Tužiteljstva USK za određivanje mjera pritvora Hamdiji Abdiću i drugima u predmetu ubojstva generala HVO Vlade Šantića i oni su pušteni na slobodu, potvrdila je za Klix.ba Fata Nadarević, predsjednica suda.

Hamdija Abdić, Dedo Karabegović, Jasmir Topal, Enver Keranović i Ramiz Bajramović privedeni su danas u Tužiteljstvo USK iz prostorija Federalne uprave policije, a ročište u Kantonalnom sudu počelo je u 14:30 sati.

Kako je potvrdila Nadarević, prijedlog Tužiteljstva za određivanjem mjere pritvora osumnjičenim Sud je odbacio i oni su pušteni na slobodu.

Hamdiju Abdića, nekadašnjeg zapovjednika 502. viteške brigade Petog korpusa Armije BiH i četvoricu osumnjičenih jučer su, po naredbi Tužiteljstva USK, uhitili pripadnici Federalne uprave policije (FUP) zbog sumnje da su umiješani u ubojstvo generala HVO Vlade Šantića, koje se dogodilo u noći 08. na 09. ožujka 1995. godine u Bihaću. Od te noći, Šantiću se gubi svaki trag, piše Klix.ba

 

Oni su osumnjičeni da su između 8. i 9. užujka 1995. ubili generala Vladu Šantića.

General Šantić podsljednji put je viđen živ 8. ožujka 1995. u bihaćkom hotelu “Sedra” gdje je bio u društvu s tadašnjim zapovjednikom Petog korpusa Armije BiH generalom Atifom Dudakovićem.

Iz hotela su ga odvele naoružane osobe, navodno pripadnici vojne policije 502. brigade iz sastava Petog korpusa kojom je tada zapovjedao Hamdija Abdić i potom mu se gubi svaki trag.

Šantićev sin Duje Šantić,ranije je opetovano tvrdio kako je zapravo Dudaković taj koji je zapovjedio ubojstvo njegova oca.

“Slučaj Šantić” je nakon početne istrage 1995. završene bez rezultata godinama bio zaboravljen da bi ponovo bio otvoren 2013. na temelju iskaza zaštićenog svjedoka,

Svjedok je tvrdio kako je generalovo tijelo nakon ubojstva raskomadano, zapaljeno i potom ubačeno u bačvu zalivenu gipsom ili cementom. Plastična bačva s koštanim ostacima je 2014. pronađena na odlagalištu otpada kod Bihaća no iz sadržine nije mogao biti izdvojen materijal za DNK analizu pa navodi svjedoka nisu mogli biti potvrđeni.

Abdić je opetovano odbacivao bilo kakvu vezu s nestankom i ubojstvom generala Šantića.

Trebalo je čak 22 i pol godine da se počne rasvjetljavati nestanak i ubojstvo generala HVO-a

facebook komentari

Nastavi čitati
Sponzori

Podržite nas

Podržite našu novu facebook stranicu jednom sviđalicom (like). Naša izvorna stranica je uslijed neviđene cenzure na facebooku blokirana.

Komentari