Connect with us

Vijesti

Balenović rekla Mesiću da je kriminalac i otjerala ga sa tribine

Objavljeno

-

mesic i ekipa

[su_heading size=”21″]Tribina u Europskom domu[/su_heading]

Zašto dovodite ove kriminalce, upitala je predsjedničina povjerenica, a svi u dvorani shvatili su da misli na Mesića.

[ad id=”68099″]

Vesna Balenović, povjerenica predsjednice Republike za zviždače, žestoko se sukobila s bivšim predsjednikom Stjepanom Mesićem i pritom ga nazvala – kriminalcem.

Dogodilo se to prošlog četvrtka u zagrebačkom Europskom domu, na tribini »Hrvatska nakon 25 godina – uspjesi i propuštene šanse«, koju je organizirao Pokret za modernu Hrvatsku, čiji je predsjednik Damir Gašparović  moderirao raspravu.

Osim Mesića, gosti tribine bili su i Ivo Josipović, Jadranka Kosor i Tihomir Domazet, predsjednik Hrvatskog instituta za financije. Kako smo doznali od nekolicine prisutnih, Vesna Balenović sjedila je u prvom redu i do pred sam kraj nije se javljala za riječ. No, kad je Josipović već otišao, ona je ustala i okrenula se publici.

Zašto dovodite ove kriminalce, upitala je predsjedničina povjerenica, a svi u dvorani shvatili su da misli na Mesića. I on je sam to odmah zaključio, pa su se bivši predsjednik i Vesna Balenović počeli nadvikivati.

»Mislim da Mesić nikad u javnosti nije bio bjesniji, a ona mu je jednako uzvraćala«, kazao je posjetitelj tribine. U jednom trenutku Mesić je procijenio da mu je dosta i jednostavno je otišao iz Europskog doma. Vesna Balenović tada se okomila na Jadranku Kosor, a nakon kraće svađe i bivša premijerka se povukla. Dok su iz publike pokušavali smiriti Vesnu Balenović, ona je odgovarala da je predsjedničina savjetnica i da zna što radi,

Mesić nije bio raspoložen za izjave, ali je jučer poručio da će »o svemu progovoriti ako to bude trebalo«.

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari