Connect with us

Komentar

Banac: Vlast bez izbora ne ide, Milanović je nerealan, a Ostojić smiješan

Objavljeno

-

Povijesničar dr. Ivo Banac za portal Direktno komentirao je izjavu Zorana Milanovića o preuzimanju vlasti bez izbora i uhođenje Bože Petrova.

[ad id=”93788″]

Zoran Milanović, premijer u odlasku, izjavio je danas za medije kako je spreman preuzeti vlast bez izbora te kako se ne predaje.

“Svatko ima svoje želje, a koliko su one realne, mislim da sama javnost može presuditi. Vlast bez izbora ne ide, to je jasno”, kazao je Banac.

Milanović je rekao i kako nikad nije pristao na tripartitnu Vladu za koju je, podsjećamo, potpisao sporazum. Ivo Banac na to se nasmijao i rekao kako je taj naš podsjetnik dovoljan odgovor na Milanovićevu izjavu.

Ranije je izjavu Milanovića prokomentirao i predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko koji je rekao da je to samo još jedan pokazatelj da je Milanović spreman svaki dan mijenjati svoj politički identitet, kojeg zapravo i nema, samo kako bi ostao na vlasti.

“Mislim da je Karamarko i preblago to rekao”, nasmijao se Banac.

Javnost je proteklih dana posebno zainteresirana za uhođenje Bože Petrova, koje bi se sad moglo staviti u kontekst ove Milanovićeve najave o preuzimanju vlasti bez izbora.

“To je još jedna afera iz ormara političke zloporabe obavještajnih službi, policijskih aparata itd. Smiješno mi je kako je Ostojić mogao nijekati da se to događalo. Van karaktera je ponašanje ove Vlade”, zaključio je Banac.

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari