Connect with us

Hrvatska

Bandić došao na posao: Sad će sve funkcionirati bolje

Objavljeno

-

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić u petak je prvi puta, nakon šest mjeseci izbivanja, došao na posao u Gradsku upravu i sa suradnicima održao kratki radni sastanak.

Bandić je novinarima rekao da je u Gradskoj upravi održao kratki operativni sastanak, no o detaljima nije želio govoriti.

“Čut ćete sve, sve će se znati. Imali smo kratki, operativni sastanak, a sada idem popiti kavu sa zamjenicom Vesnom Kusin koja će me informirati što je bilo ovaj tjedan, što ćemo ‘delati’ za vikend i što ćemo idući tjedan. Stvari idu svojim tijekom”, kazao je.

Bandić je također ustvrdio da je ustroj Grada Zagreba u zadnjih 15 godina napravljen tako da i bez gradonačelnika Grad može funkcionirati.

milan bandić2[ad id=”68099″]

“Pucao bih si u glavu da Grad ne funkcionira i bez gradonačelnika jedno kraće vrijeme. To je ustrojeno tako da i bez gradonačelnika može funkcionirati jedno vrijeme. A uvijek s gradonačelnikom može bolje funkcionirati. Zato ćemo od danas funkcionirati još bolje”, dodao je.

“Oprez je majka mudrosti. Nećemo raditi nikakve probleme niti ljudi žele probleme. Vjerujem ljudima”, odgovorio je Bandić na pitanje novinara kako je riješio problem komuniciranja s potencijalnim svjedocima u postupku koji se protiv njega vodi u aferi Agram.

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari