Connect with us

Hrvatska

Bandić: Neće me nitko zaustaviti, nikakvi žmigavci i nikakva mizerija

Objavljeno

on

Gordan Maras - facebook

Da sam ja slušao te koji znaju jedino zviždati, ali grizu kruh u gradu – pola njih koji je prekjučer zviždalo na trgu radi u Gradu Zagrebu i prima plaću od Grada Zagreba – ne bi bilo ni Domovinskog mosta ni Jankomirskog mosta, kazao je

Prilikom otvorenja prvog Dječjeg vrtića u sklopu jedne zagrebačke bolnice, onog na Rebru, Milan Bandić se osvrnuo i na nedavni prosvjed na koji je prema procjenama došlo između 10 i 20 tisuća ljudi. Ponovio je i da “uvijek netko radi a netko fućka, a tako će to biti i ubuduće ostati”.

Ali ja neću odustati, nisam se vjenčao za funkciju nego za grad Zagreb a sa Zagrepčanima gradimo Zagreb. Radim to 20 godina i radit ću to dokle god mi budu ukazali povjerenje. Moji projekt i moj život je grad.  Neće me nitko zaustaviti, nikakvi žmigavci i nikakva mizerija, ljudi koji nisu napravili pasje kućice.

Da sam ja slušao te koji znaju jedino zviždati, ali grizu kruh u gradu – pola njih koji je prekjučer zviždalo na trgu radi u Gradu Zagrebu i prima plaću od Grada Zagreba – ne bi bilo ni Domovinskog mosta ni Jankomirskog mosta. Ne bi bilo ni Glazbene akademije ni Muzeja suvremene umjetnosti. Ne bi bili ni fontana ni Cvjetnog trga. Ni Branimirove ni Zelenih valova, rotora a bome ni žičare. Ne bi bilo ni GUP-ova koje smo donijeli, a donijet ćemo i ovaj. Ili na ovoj skupštini ili na kojoj sljedećoj. Ja neću odustati, poštujući pri tome proceduru, statut, poslovnik – kazao je Bandić, piše Večernji List.

Bandić: Dok neki fućkaju, neki delaju

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari