Connect with us

Vijesti

Bandić: Proći će korona pa ćemo piti pivu na štengama HNK

Objavljeno

on

– Sinoć su kod HNK uredovali redari, moramo se pridržavati pravila. Ispričavam se mladim ljudima. Neka se suzdrže ovo vrijeme. Proći će i ta korona pa ćemo disati svi punim plućima kod HNK i piti pivu na štengama. I ja ću s njima popiti, iako ne smijem, izjavio je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić.

Izrazio je zadovoljstvo što je u Zagrebu danas 100 manje zaraženih nego jučer i sve sugrađane zamolio da se strogo pridržavaju mjera. Najavio je da će kontrole kod HNK biti svakodnevne. Za utorak je najavio sastanak s predstavnicima ugostitelja.

Podsjetio je kako su obrtnici mjerama Grada oslobođeni plaćanja najamnina za prostore i terase, a plaćaju i 30 posto manje komunalnog doprinosa. Te će mjere trajati najmanje do kraja godine, a možda i dulje, kazao je Bandić za televiziju Z1.

– Ovo će trajati još dva, tri tjedna, a onda ćemo ići silaznom putanjom. Nisam neki stručnjak, ali imam ja malo i Božjeg proviđenja, rekao je Bandić. Kazao je kako je Arena spremna u slučaju potrebe prihvata oboljelih.

Podsjetimo, u protekla 24 sata u gradu Zagrebu zabilježeno je 286 novih slučajeva zarazekoronavirusom te je za 830 osoba izrečena mjera samoizolacije.

 

Policija spriječila okupljanje oko HNK

Podijeli članak s prijateljima

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari