Connect with us

Reagiranja

Bandićeva reakcija na jučerašnje pretraživanje ureda

Objavljeno

-

Nakon vijesti da policija pretražuje ured gradonačelnika Milana Bandića i prostor njegove stranke Bandić Milan 365, navodno tražeći dokumente na tamelju kojih je toj stranci dodijeljen prostor u Praškoj ulici i besplatno oglašavanje konvencije te stranke, evo što je Bandić izjavio novinarima HRT-a.

[ad id=”68099″]

Mogu vam reći iz prve ruke – sve je sukladno proceduri i zakonu. Ja imam jedan prostor, SDP ih ima 30, HDZ 25. A besplatno plakatiranje – kao i svima drugima – ni manje ni više, kazao je.

U uredu stranke Milana Bandića, Zagreb plakatu i Gradskoj upravi bila je policija. Prema neslužbenim informacijama provjerava se besplatno reklamiranje i pozivanje na konvenciju Bandićeve stranke koja je održana u nedjelju u dvorani Lisinski.

Tri dana prije te konvencije Bandić je donio pravilnik koji mu je omogućio da kao gradonačelnik svojoj stranci odobri da bez naknade na 30 mjesta u gradu privremeno postavi jumbo plakate kojima je skup najavljen. Neslužbeno se doznaje i kako policija traži dokumente na temelju kojih je Bandić svojoj stranci dodijelio poslovni  prostor u Praškoj ulici.

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari