Connect with us

BiH

Banja Luka: Stanivuković zaplijenio ključeve svih službenih automobila

Objavljeno

on

Foto: Facebook

”Među ovim ključevima nalaze se automobili u vrijednosti od preko 100.000 КM, koje ćemo prodati, jer za građane Banja Luke postoje prioritetnije stvari”, kazao je novi gradonačelnik Banja Luke. 

”Svi ključevi od preko 50 službenih automobila vraćeni su u 16 sati, na moj zahtjev, u prostorije Ureda gradonačelnika”, poručio je novi gradonačelnik Banja Luke Draško Stanivuković i objavio na Facebooku fotografiju sa više od 50 ključeva na stolu.

”Nitko više nema pravo da službene automobile koristi u privatne svrhe kao što je to do sada bio slučaj”, poručio je. Dodao je kako preko 70% službenih automobila godinama nije bilo na parkingu ispred Gradske uprave, nakon radnog vremena.

”Donijet ćemo Odluku da svi službeni automobili moraju biti obilježeni i ona je spremna, a spreman je i novi Pravilnik o upotrebi ovih vozila. Među ovim ključevima nalaze se automobili u vrijednosti od preko 100.000 КM, koje ćemo prodati, jer za građane Banja Luke postoje prioritetnije stvari”, kazao je novi gradonačelnik Banja Luke.

”Rasipničkom ponašanju moramo stati u kraj, a ovo je samo prvi korak u tom naumu, večeras donosimo još niz odluka”, zaključio je.

Podsjetimo, Draško Stanivuković (PDP) preuzeo je u četvrtak gradonačelničku funkciju od Igora Radojičića (SNSD), a prvog radnog dana Stanivuković je na posao došao autobusom javnog gradskog prijevoza.

Podijeli članak s prijateljima

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari