Connect with us

Događaji

Banožić čestitao kadetima: Usvajanje novih znanja važan faktor uspjeha HV-a

Objavljeno

-

Ministar obrane Mario Banožić uputio je čestitku 20. naraštaju kadetkinja i kadeta Hrvatskog vojnog učilišta „Dr. Franjo Tuđman“ koji su u subotu položili svečanu prisegu Domovini, istaknuvši da je usvajanje novih znanja i vještina važan faktor uspjeha Hrvatske vojske.

Prisegnulo je ukupno 77 kadetkinja i kadeta 20. naraštaja kadeta HVU „Dr. Franjo Tuđman“, polaznika programa Vojno inženjerstvo, Vojno vođenje i upravljanje, Vojno pomorstvo i studija Aeronautika.

“Drage kadetkinje i kadeti, vas 77 iz 20. naraštaja kadeta HVU „Dr. Franjo Tuđman“ danas je prisegnulo.

Krenuli ste novim životnim putem, odlučili ste se na častan poziv služenja Domovini i narodu, od vas očekujem da budete na ponos Hrvatskoj.

Usvajanje novih znanja i vještina važan je faktor uspjeha Hrvatske vojske. Zato učite, budite uporni, profesionalni i dosljedni.

Čestitam vam na pridruživanju velikoj obitelji #HV. Zahvaljujem vašim obiteljima koje su vam ugradile moralne vrijednosti, ljubav prema Domovini.

Neka vam na životnom putu budu uzor i hrvatski branitelji, jer upravo su oni temelj samostalne i suverene Hrvatske.

Ustrajte u vašem profesionalnom životu i radu za dobrobit Republike Hrvatske i svih njezinih građana.”, poručio je, u čestitci ministar obrane Banožić.

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari