Connect with us

Pregled

Banožić i Hranj razgovarali s predstavnicima Hrvatskoga generalskog zbora

Objavljeno

on

Ministar obrane Mario Banožić i načelnik Glavnog stožera Oružanih snaga Republike Hrvatske admiral Robert Hranj sa suradnicima sastali su se u četvrtak s izaslanstvom Hrvatskoga generalskog zbora (HGZ), s kojima su razgovarali o projektima tog ministarstva, Oružanih snaga i HGZ-a.

„S predstavnicima Hrvatskoga generalskog zbora razmijenio sam mišljenja o aktivnostima MORH-a i Oružanih snaga Republike Hrvatske, o daljnjim planovima vezanim za opremanje i modernizaciju Hrvatske vojske i upoznao se s njihovim projektima”, rekao je ministar Banožić, a priopćio MORH.

Ministar im je na susretu u Ministarstvu obrane zahvalio za doprinos u izgradnji obrambenog sustava i u obrani Domovine i hrvatskog naroda.

“Ovim smo sastankom potvrdili kvalitetnu suradnju koju imamo“, rekao je ministar Banožić.

Predsjednik Hrvatskoga generalskog zbora, general zbora u mirovini Pavao Miljavac upoznao je ministra Banožića s projektima među kojima je istaknuo projekt „Pridruži se – Aktivni u mirovini“, kojemu je svrha jačati organizacije civilnog društva u području aktivnog starenja i poboljšati kvalitetu života umirovljenika, te „Leksikon generala i admirala OS RH u razdoblju od 1991. do 2016. godine“.

„Iznimno smo zadovoljni današnjim sastankom. Hvala ministru Banožiću na suradnji te izražavam podršku Hrvatskoga generalskog zbora Ministarstvu obrane i Hrvatskoj vojsci“, poručio je Miljavac. (Hina)

Podijeli članak s prijateljima

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari