Connect with us

Komentar

Banožić: Milanovića ‘najviše fustrira uloga političkog eunuha’

Objavljeno

-

Foto: Hina

Ministar obrane Mario Banožić u petak je u odgovoru na najnovije prozivke predsjednika Republike Zorana Milanovića napisao na svom Facebook profilu kako “u duši ovog nasilnika čuči mali zločesti čovječuljak kojeg danas najviše frustrira uloga političkog eunuha”.

“Kao što na mene danas huška DORH, tako je Zoran Milanović dok je bio premijer nalagao tom istom DORH-u progon ljudi koji su mu se politički suprotstavili. Neki su u međuvremenu oslobođeni. U duši ovog nasilnika čuči mali zločesti čovječuljak kojeg danas najviše frustrira uloga političkog eunuha”, napisao je Banožić na svom facebook profilu.

Uz selfie iz automobila ,poručio je: Ugodan vikend Predsjedniče želi Vam dr. Banožić!

Predsjednik Milanović danas je u Promini tijekom izjave novinarima upitao i je li Banožić bio u DORH-u zbog pogodovanja u Državnim nekretninama koji to radi, rekao je, s pozicije vlasti.

“Ne, nego se propitkuje kad je moja supruga išla u školu radi razlike u četvorki i petici. Četvorka i petica nije kao kad prodaš ispit, ogromna je razlika. Kad prodaš ispit, prodao si prolaz, a ovo je godišnji rad. Ili kad kupiš doktorat u Osijeku kao mnogi, uključujući ovog o kojem pričamo, a za to nitko ne odgovara”, rekao je Milanović. (Hina)

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari