Connect with us

Vijesti

Banožić: Odlična suradnja HV-a i HGSS-a

Objavljeno

-

Foto: MORH/ J. Kopi

Ministar obrane Mario Banožić sastao se u četvrtak s predstavnicima Hrvatske gorske službe spašavanja (HGSS) te istaknuo odličnu suradnju Hrvatske vojske i HGSS-a na najzahtjevnijim zadaćama.

“Pripadnici Hrvatske vojske i Hrvatske gorske službe spašavanja u izazovnim trenucima pokazuju da su uvijek spremni za obavljanje i najzahtjevnijih zadaća”, istaknuo je ministar Banožić na radnom sastanku s predstavnicima HGSS-a na čelu s pročelnikom Josipom Brozičevićem.

Potvrđena je izvrsna dosadašnja suradnja, a razgovarali su o zajedničkim planovima i daljnjim aktivnostima pripadnika HV-a i HGSS-a.

“Nemali broj puta, upravo zbog pravodobnog djelovanja HV-a i HGSS-a, svjedočili smo sretnom završetku brojnih akcija spašavanja i vjerujem da će to biti slučaj i dalje“, istaknuo je Banožić.

Predstavnici HGSS-a zahvalili su Ministarstvu obrane na podršci, a pročelnik Brozičević izrazio uvjerenost da će suradnja ići u pozitivnom smjeru kao i do sada.

HV i HGSS zajedno su surađivali na potresom i poplavama pogođenim područjima kao i u mnogim akcijama traganja i spašavanja, priopćeno je iz MORH-a. (Hina)

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari