Connect with us

Reagiranja

Batarelo Beljaku: Ajmo Krešo vidjeti koliko ste muškarac a koliko ste samo ideološki cmizdravac.

Objavljeno

-

Specifično Kreši Beljaku i općenito njemu sličnima… Nadam se da ste se smirili od vašeg infantilnog histeriziranja i jadnog cmizdranja i cendranja. Jako nedolično za muškarce. Kod vas se vidi onaj tipičan trend kod svih ogromni broj “progresivaca” a to je da nemate niti logičnosti niti argumenata. Imate što se na engleski zove “knee jerk” emotivne reakcije, što je vrlo zabrinjavajuće za političare od koje se traži određena zrelost, napisao je Vice Batarelo, u odgovoru Krešimiru Beljaku, koji je, podsjetimo u subotu, napisao “– Za katolika Vicu želim: da što prije postane opet samo Vincent John. Da izmoli sto ‘Očenaša’ na zagrebačkom aerodromu prije nego što zauvijek odleti nazad tamo odakle je došao. Da pokuša svoju zatucanu, primitivnu pripizdinu stvarati u rodnoj Australiji, a ne kod nas “– napisao je Beljak.

Osim što ste vulgarni, piše nadalje Batarelo, etiketirate (jer nemate argumenta) i idete na osobnoj razini vezano za moje ime i poslali biste me natrag u zemlji koja me je naučila što je prava demokracija (i kako se nositi s post komunističkim wannabees kao što ste vi), iskreno ne razumijem što vas je zasmetalo u mojoj listi za katoličke žene?

Kao prvo, Krešo & co. ne brinite i odahnite jer nisam političar niti imam namjeru ući u izravnu političku bitku, ALI ću se žestoko boriti za dušu i kulturu mog hrvatskog naroda a ne za neke ofucane i propale ideologije ili još gore za neku virtualnu moć ili pozicije kako bi kao neki kao vi u tipičnom balkanskom maniru slali poruke “nu mene” svaku večer na malim ekranima.

I sada na sadržaj. Što vas je točno zasmetalo? Argumentirano odgovorite zašto ste protiv tvrdnja i želja koje sam iznio u svom originalnom postu od 7. ožujka:

1. Smijem li kao katolik javno pisati drugim katolicima na društvenim mrežama? (to se inače zove sloboda govora i sloboda vjeroispovijesti… ustavne kategorije…)
2. Je li Isus Krist Bog, te kao takav iznad sviju nas i vrijedan najvećeg poštovanja?
3. Je li Blažena Djevica Marija slika prave žene i za današnje (katoličke ali općenito) žene?
4. Što točno imate protiv molitve, da se moli za svoje (buduće) supružnike? Je li postoji duhovna sfera ili ne?
5. Je li pravi muškarac brani svoju suprugu i obitelj i stvara osjećaj sigurnost?
6. Je li neke katoličke žene ostanu djevice i posvete svoj život u redovnički život kao časne sestre? Je li to loše? Biste li to zabranili ili samo posprdno ismijali?
7. Je li loše biti mama? Je li ili nije zvanje mame iznad svih drugih karijera i zvanje žena? (Kao što je tata za muškarce)?
8. Što imate protiv da se žene školuju i rade ALI i da imaju opciju ako ONE to žele ostati doma odgajati svoju vlastitu djecu? Ili vi tipično socijalistički vjerujete da svako dijete mora u državni vrtić?

9. Današnji feminizam (treći i četvrti val) nema veze s originalnim feminizmom. Ni jedna normalna osoba ne može podržati stvaranje rata i mrženje protiv muškaraca i gdje se otvoreno hvali ubojstvo vlastite djece kroz abortus (“shout your abortion”). Ako vi ovo podržavate onda ste stvarno socijalistički radikal i politički ridukul u današnjoj Hrvatskoj. Prve feministice (primjerice Mary Wollstonecraft i Susan B. Anthony) NISU bile za abortus i smatrali su to ubojstvo.
10. Jeste li za to da Hrvatska prihvati brak, obitelji i majčinstvo kao najveće vrjednote? Što konkretno predlažete (ili ne podržavate)?
11. Kao katolik… ljubi svoje neprijatelje… molim za ljude (uključujući gđu. Sarnavku a i vas). Što je loše s time? Imam li pravo na to?

Ajmo Krešo vidjeti koliko ste muškarac, a koliko ste samo ideološki cmizdravac, napisao je Vice Batarelo.

‘Rasistički ispadi’ Kreše Beljaka prema hrvatskim povratnicima iz iseljeništva

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari