Connect with us

Komentar

Begovo Razdolje kao početak nove okupacije

Objavljeno

on

Usporedba je zastrašujuća, jedan mještanin kaže: “Devedesete smo dežurali…” Riječ je o najvišem naseljenom mjestu u Hrvatskoj, o Begovu Razdolju, koje je na meti migranata.

Stanje je, kažu, neizdrživo, samo u jednom danu upali su u pet kuća, a u jednoj su vlasnici spavali.

Sličnost je s četničkim terorom frapantna – razbijaju vrata, ormare, kradu odjeću, obuću, putne torbe i druge stvari, provaljuju u ostave, trgaju slike djece s pričesti, lome križeve…

Novi list piše: “Očajni mještani hitno traže reakciju vlasti i policijsku zaštitu jer, tvrde, imaju pravo na normalan i siguran život u svojoj domovini.” Kakva policijska zaštita, kakva domovina!

S ovakvom vlašću može se imati samo zapuštena kolonija i stanovništvo prepušteno siromaštvu, iseljavanju i teroru migranata koji će biti sve veći.

Ministar Božinović je prezauzet proslavama obljetnica, posjetom papi u Vatikanu, primanjem zapovjednika Vatikanske žandarmerije u Zagrebu (!!!), primanjem veleposlanika, dok Plenković jurca po skupovima Europske unije, a kad se vrati u Zagreb, hvali se “povoljnim makroekonomskim pokazateljima” koji desecima tisuća Hrvata pokazuju put u inozemstvo.

U takvoj državi Begovo Razdolje bi kao i balvanska revolucija moglo biti početak – nove okupacije, piše Milan Ivkošić/VL

 

Migranti upali u nekoliko kuća: Najviše bole poderane slike djece s pričesti i slomljeni križ

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari

error: Hvala!!