Pratite nas

Komentar

Beljak kritizirao Vladu zbog Kine, ministar Horvat mu dobro ‘spustio’

Objavljeno

na

Ministar gospodarstva Darko Horvat odgovorio je danas saborskom zastupniku, šefu HSS-a i gradonačelniku Samobora Kreši Beljaku, koji je danas upitao tko bi povjerovao da Hrvatska može proizvesti bilo što za kinesko tržište.

– Žao mi je što on to ne zna ili ne vjeruje, ali odgovor mu je ispred nosa – u Samoboru, gdje je i gradonačelnik.

“Tko bi, a da je prošao 4 razreda osnovne škole, povjerovao da Hrvatska može proizvesti bilo što za kinesko tržište?” – upitao je danas zastupnik Beljak Hrvatski sabor

Žao mi je što on to ne zna ili ne vjeruje, ali odgovor mu je ispred nosa – u Samoboru, gdje je i gradonačelnik.

Naime, tvrtka Geolux svojim proizvodom drži oko 10% globalnog tržišta, dok je taj udio u Kini čak 30%

Ova hrvatska firma proizvodi sofisticirane radare koji se koriste u zaštiti od poplava, pri uštedi električne energije u gradovima, u proizvodnji stakla ili betona, rudarstvu, a čak se eksperimentira njihovom primjenom u zdravstvu.

Oni su tek jedni od brojnih gostiju koji će od 25.-27.4. boraviti u Vodicama, gdje naše Ministarstvo Gospodarstva, Poduzetnistva I Obrta okuplja poduzetnike iz svih krajeva Lijepe naše, koji dokazuju da se u Hrvatskoj može uspjeti!

Dobro nam došli na 23. Nacionalno savjetovanje o gospodarstvu i poduzetništvu‼️ – napisao je Horvat danas na Facebooku.

Što vi mislite o ovoj temi?

Sponzori
Komentiraj

Komentar

Glasnović: Primarni problem Hrvatske je antropološki a tek onda politički i ekonomski

Objavljeno

na

Objavio

Čovjek može zaboraviti gdje je parkirao Auto ili što je pojeo za doručak ali ne da je u Srboslaviji pobijeno od 1918 do 1999 što pod petokrakom, što pod kokardom više od pola milijuna ljudi.

VEĆINOM HRVATA. Komunističko jednoumlje iza sebe nije ostavilo samo ekonomsku i financijsku pustoš. Razorilo je duše i umove. Sveo je čovjeka na razinu životinje.

Primarni problem Hrvatske je antropološki a tek onda politički i ekonomski. Kratko rečeno, partizanski sotonisti su pobili toliko hrvatskih alfa mužjaka da su našem narodu kvantitativno i kvalitativno osiromašili biološki trezor. U svim slojevima društva prevladali su KKK (Kriminalni Komunistički Kromosomi)

 

Glasnović: Zašto je Marksizam koji potiče iz Sotonizma jugozomboidima tako drag?

 

 

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati

Komentar

Karolina Vidović Krišto: Govorite i širite istinu, i sprječavajte kaos gdje god možete!

Objavljeno

na

Objavio

Od 2013. do 2015. Milanovićeva vlast je sijala kaos u Vukovaru, time i u cijeloj Hrvatskoj. Stožer za obranu hrvatskog Vukovara tada je sebi zadao primarnu, glavnu zadaću da spriječi i suzbije kaos u Vukovaru koju je sijala Milanovićeva Vlada, prije svega protuzakonitim i protuustavnim postavljanjem ćiriličnih ploča i time povezanim, nikada procesuiranim ubojstvom Darka Pajičića.

Ponovno se s razine vlasti sije kaos u Vukovaru, time i u Hrvatskoj. Primjer za to je i upozorenje predsjednika Ustavnog suda vukovarskom gradonačelniku da mora provoditi odluke Ustavnog suda i protuustavno postaviti ćirilične ploče u Vukovaru.

Plenković u isto vrijeme krši zakone, propise i Ustav na primjerima Ljiljane Zmijanović, na primjeru protuustavnih izbornih jedinica za dijasporu i manjine, na primjeru protuustavnog iskapčanja struje/vode hrvatskim državljanima, itd.

Tko će sada spriječiti i suzbiti kaos? Mi.

Moramo pisati, govoriti, međusobno surađivati i svaku i najmanju priliku iskoristiti za istražiti i širiti istinu. Moramo sprječavati i suzbijati kaos i svoju energiju s izlijeva frustracija preusmjeriti na aktivno uključivanje u svojoj okolini, u društvu u cjelini – kako bismo istražili i širili istinu i kako bismo spriječili i suzbili kaos.

Mirni, sabrani, ujedinjeni, britki, budni, spremni – takvi moramo biti. Nikada neću zaboraviti riječi jednog od istaknutih članova Stožera za obranu hrvatskog Vukovara, kada se na Dan sjećanja na žrtvu Vukovara osjetila prijetnja u zraku, kada su snajperisti bili na objektima kojima je prilazila Kolona sjećanja, kada je Milanovićeva vlada sijala kaos. Rekao je: “Kakvu god provokaciju doživjeli, ako vam netko opsuje i najgoru psovku, ma – ako vam netko i šamar opali, morate ostati mirni! Ne smijete reagirati, ne smijete dopustiti kaos!“

Stožer je tada pobijedio, na ovaj je način obranio Vukovar od kaosa.

Prijatelji – mirni, sabrani, ujedinjeni, britki, budni, spremni – takvi moramo biti.

Govorite i širite istinu, i sprječavajte kaos gdje god možete, komentirala je Karolina Vidović Krišto

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati
Sponzori

Komentari