Connect with us

Gluposti

Beljak: Pozivam Bernardića da zajedno degustiramo marihuanu

Objavljeno

-

Predsjednik SDP-a Davor Bernardić predložio je u četvrtak da se u Hrvatskoj omogući uzgoj industrijske konoplje uz iskorištavanje cijele biljke te se zauzeo za potpunu legalizaciju marihuane.

“Smatram da bi legalizacijom i liberalizacijom pod kontrolom države ostvarili dodatni rast i prihode koji bi mogli usmjeravati u otvaranje novih radnih mjesta, rezultat legalizacije marihuane bio bi dodatni razvoj turističkog sektora, rast poljoprivredne proizvodnje i BDP-a”, izjavio je Bernardić u Hrvatskom saboru u vremenu rezerviranom za slobodne teme.

Podsjetio je da Sabor još čeka konačan tekst izmjena Zakona o suzbijanju zlouporabe droge, koji je prvo čitanje prošao koncem prošle godine, a temeljem kojeg industrijska konoplja više ne bi bila na popisu biljaka iz kojih se može uzgojiti droga.

O svemu se danas oglasio predsjednik HSS-a Krešo Beljak:

“Sad kad je @SDPHrvatske podržao prijedlog @HSSHrvatska da se legalizira marihuana, pozivam Davora Bernardića da zajedno degustiramo. Naravno, u Amsterdamu gdje je legalno. Njemu kao početniku prepuštam laganiji”, napisao je Beljak na twitteru.

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari