Beogradski đak Predrag Lucić je opet imao proljev

  0

  Luciću, srpsko “kopile”, od kud ti pravo da lažeš bez stida?

  Beogradski đak Predrag Lucić koji među ostalim piše i u riječkom  Novom listu opet je imao proljev.

  U svojoj stalnoj kolumni “Trafika” (25. kolovoza 2014.) pod naslovom “Hvala Neli Sršen! Ništa, i drugi put…” ovog je puta svoje pero okrenuo protiv poznate i iznimno cijenjene hrvatske liječnice i humanitarke dr. Nele Sršen, o kojoj bi svi mogli govoriti i pričati samo ne ovakvi kakav je taj, koji je svojim piskaranjem  protiv Hrvata, Hrvatske, a poglavito stradalnika hrvatskog Domovinskoga rata,  vjerojatno već nadmašio i svog idola Savu Štrbca. Ne, on nema srama.

  Sramno-prozivanje-beogradskog-ucenika-Trafika-Predraga-Lucica-u-kojoj-davi-Hrvate_articleOn se takav naprosto rodio. Ovog puta napao je kao lija uglednu liječnicu jer je navodno izjavila o Junaku hrvatskog Domovinskoga rata Dariju Kordiću: “Toliko istinskog dostojanstva, osjećaj blaženosti i spokoja te superiorne dimenzije svijesti, sve ovo karakterizira Darija, koji utjelovljuje pojam Hrvat! U njemu nema mjesta za ljutnju, za mržnju, netoleranciju, samo ljubav za sve, za Domovinu, Boga. Dario je lekcija života i ljudskoga digniteta. Sretna sam što mogu još uvijek upoznati takva bića! A 17 godina nakon oduzete slobode, na Darijevu licu i u očima zrači samo netipična ljudska toplina i ljubav. Dario je duhom i sviješću uvijek bio slobodan!” Dr. Sršen je kasnije i u nekim drugim listovima dala i dodatno pojašnjenje  o svojoj izjavi, natjerali su je da se pravda i to pred kime – takvima kakav je i taj Lucić, dezerter i srpski humorista.

  Činjenica je da je Kordić osuđen na drastičnu kaznu od čak 25 godina robije, ali ako bolje pročitate njegovu presudu vidjet ćete što naravno i ne žele vidjeti takvi novinarski pajaci kakav je ovaj “trafikant” da je osuđen po tzv. zapovjednoj odgovornosti, jer nije želio teretiti druge, i zbog toga što su neopravdanu i nedokazanu krivnju na njega nabacali Hrvati. Razni Lucići ne mogu podnijeti da ni jedan Hrvat ne plati za svoje “grijehe”, pa tako, po ovom “novinarskom monstrumu” mora platiti i dr. Sršen – oduzimanjem titule počasne konzulice Republike Hrvatske u Italiji. To traži nitko drugi nego ovaj “srpski popišanko” – Lucić, autor nekakve smiješne brošure “Haiku, haiku jebem ti maiku”.

  Nakon odležanih gotovo 17 godina zatvora Kordić je, “Haiku, haiku jebem ti maiku”, slobodan čovjek i može govoriti i pisati što god želi. Nije si on, kako kaže ovaj lažov “uprdio u glavu da je Bog”, već je to uradio i radi ovaj “trafikant”, “smrad” od čovjeka i novinara.

  Stoga treba zaključiti ovaj komentar riječima pjesme “Od kud ti pravo” Miroslava Škore u kojoj se uz ostalo kaže:

  “Pamtim te dok mi sjećanje stiže
  uvijek si bio na pravom mjestu
  i vatri bliže
  Po krvi brate, po kruhu vuče
  to što sad jesi ponio nisi
  iz ove kuće
  Od kud ti pravo, od kud ti pravo
  reći da zemlju ti ovu voliš
  više od mene
  Pa(jer) nisam ni ja nikada bio
  kopile tuđe već dijete krvi
  i loze njene
  Od kud ti pravo, od kud ti pravo
  da svoje mrziš, znaš sve a šutiš
  kao zaliven(…)
  Gledam te kako lažeš bez stida
  one što dalje ne mogu jer su stigli
  do zida.
  Svi jednom plate jer ima Boga
  platit ćeš i ti za svaku suzu
  naroda svoga.

  Mladen Pavković

  facebook komentari