Connect with us

Politika

Berislav Mlinarević: ‘Moja nakana je da učinim nešto za Osijek, za Hrvatsku’

Objavljeno

on

Berislav Mlinarević, kandidat za gradonačelnika Osijeka, u Newsroomu je komentirao nadolazeće lokalne izbore.

Prema anketi koju su proveli N1 i MASMI, Mlinarević je treći izbor građana u Osijeku. Mlinarević je komentirao i zašto se odlučio kandidirati za gradonačelnika.

“Moja nakana je da učinim nešto za Osijek, za Hrvatsku”, kazao je i dodao: “Nitko ne misli na Slavoniju i Osijek i mislim da se mi moramo okrenuti sami sebi i sami sebi pomoći.”

“U Osijeku imamo između 55 i 60% građana koji ne izlaze na izbore jer su nezadovoljni upravo s ovim strankama”, rekao je Mlinarević i pozvao građane da izađu na izbore.

Komentirao je i kako bi privukao građane koji ne izlaze na izbore.

“Nisam prepoznatljiv kao političar, prvo se moram predstaviti, građani moraju vidjeti moj lik i djelo. Drugi dio građana koji nije toliko aktivan u djelovanju u gradu nikad me nisu vidjeli, ali radit ću na tome da me upoznaju i prepoznaju kao osobu koja bi mogla voditi ovaj grad”, pojasnio je Mlinarević.

Istaknuo je i što smatra najvećim problemom u Osijeku.

“Svi vide Osijek kao grad slučaj. Iseljavanje, demografija – to je ono što obilježava naš grad. Puste ulice, zamrla industrija, nemamo podršku od vlasti za te iste industrije – to su neke činjenice koje su ove stranke do sada učinile. One su devastirale Slavoniju, dijelove Hrvatske, naš grad”, kazao je Mlinarević i dodao:

“Od kad je Plenković bio u Osijeku i obećao program za Slavoniju, Baranju i Srijem prošlo je par godina, a mi danas nemamo niti jedan objekt gdje smo aplicirali, gdje smo dobili završen projekt. Svake godine kad su izbori otvaraju se teme nekih novih potpisanih ugovora, novih projekata koji nisu zaživjeli. Želim vidjeti konkretne stvari, objekte, zaposlene ljude u gradu.”

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement

Komentari