Connect with us

Politika

Berislav Mlinarević – ‘Rješenje za svaki problem uvijek postoji, samo treba volja i odlučnost’

Objavljeno

on

Nezavisni kandidat za gradonačelnika grada Osijeka, Berislav Mlinarević održao konferenciju za medije na temu „Revizija koncesija“.

„Među prvim stvarima koju ću napraviti je revizija svih koncesija i obvezujućih ugovora za Grad.

Treba dobro proučiti kakvi ugovori su potpisani i kakvi su ugovorni uvjeti“, izjavio je Mlinarević.

Dodao je to kako je notorna činjenica da ni građani nemaju povjerenja u sve što se događalo zadnjih godina u gradskoj upravi te kako ne zna kakve su ugovore potpisivali njegovi prethodnici.

„Prvo treba angažirati nezavisnog revizora pa po stručnom sudu postupati dalje“, rekao je Mlinarević.

Mlinarević je naglasio kako bi u ovom trenutku bilo vrlo neozbiljno pričati o raskidanju postojećih ugovora, a da se ne zna koje bi posljedice takvog postupka bile. Smatra kako treba revidirati osnovne ugovore i sve anexe i onda sukladno tome postupati na način da interes građana bude na prvom mjestu.

„Građane treba podsjetiti da grad u ovom trenutku nema „pauk“ službu, što predstavlja velik problem svima“, istaknuo je Mlinarević.

Mlinarević smatra da je potrebno postaviti pitanje hoće li to raditi Grad ili koncesionar i da je po svemu logičnije da radi koncesionar, ali ako istog nema da bi Grad svakako trebao preuzeti odgovornost i angažirati potrebne službe.

„Rješenje za svaki problem uvijek postoji, samo treba volja i odlučnost da se problemi rješavaju“, Mlinarević je zaključio.

Naglasio je kako on volju i odlučnost ima, a da građani Osijeka zaslužuju gradsku upravu koja će biti servis građana i raditi transparentno, pošteno, strateški i planski.

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari