Connect with us

Vijesti

Mlinarević – Hvala gospodinu Radiću što na predstavljanju kandidature iznosi moju ideju oko prenamjene OLT-a.

Objavljeno

on

Berislav Mlinarević - Nezavisni kandidat za gradonačelnika grada Osijeka

Slušam danas mladog gospodina Radića koji kaže kako 30 godina ništa nisu učinili za Osijek i kako nacionalna struktura vlasti nije uopće marila za naš grad pa je od četvrtog grada po veličini sveden na ovo što danas imamo …

Slušam i pitam se pa tko je to bio u strukturama vlasti svih tih desetljeća koja spominje? Nabraja dalje velike fantomske projekte o kojima slušamo puno zadnjih godina, a od realizacije mi građani ne vidimo ništa….

Možda eto sada u vrijeme izbora budemo svjedočili naslikavanju i rezanju vrpci pred medijima, ali ako tolike silne godine ništa nisu napravili tko će povjerovati da će ići dalje od protokolarnog zakopavanja lopate?

Hvala gospodinu Ivanu Radiću na kopiranju teme koju sam već artikulirao i poslao poruku građanima grada Osijeka vezano uz prostor OLT-a i IT parka. Ovo se jedino može protumačiti kao podrška gospodina Radića mojoj inicijativi i pozivu na zajedništvo u cilju pretvaranja prostora bivšeg OLT-a u tematsku cijelomu, odnosno izgradnju IT parka.

Zato očekujem da gospodin Radić i HDZ daju meni kao budućem gradonačelniku Osijeka podršku u idućem sazivu Gradskog vijeća, kada već kopiraju moju inicijativu u nedostatku svojih u realizaciji ovog projekta, komentirao je Berislav Mlinarević.

Mlinarević: Idemo zajedno udahnuti život OLT-u

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari