Connect with us

Događaji

BERISLAV ŠIPUŠ: Ostavku ne mislim dati. Odluka je na premijeru Milanoviću

Objavljeno

on

Ostavku ne mislim i neću dati. Odluka je na premijeru Zoranu Milanoviću. Uostalom, mandati svih nas ministara svaki su dan na neki način stavljeni na raspolaganje predsjedniku Vlade – rekao nam je danas rano poslijepodne ministar kulture Berislav Šipuš.Hoće li Šipuš biti smijenjen, zasad nije poznato jer Šipuš i Milanović tek trebaju popričati na tu temu, a neslužbene procjene iz Banskih dvora ukazuju na to da su šanse da Šipuš “preživi” veće od toga da bude smijenjen.

[ad id=”68099″]

Olakotne činjenice su te da je javnosti priznao da je pripit sjeo za volan službenog automobila, da policiji nije pokušao pobjeći, da nije pokušao iskoristiti svoj ministarski položaj kako bi mu policajci “oprostili” vožnju u pripitom stanju, te da je kaznu platio. No tu je jedna, ali vrlo krupna otegotna okolnost koja bi Šipuša ipak mogla stajati ministarske funkcije.

Kako neslužbeno doznajemo, u Banskim dvorima su šokirani činjenicom da su o svemu doznali iz medija. Dakle, dva tjedna Berislav Šipuš nije osjetio potrebu nazvati premijera Zorana Milanovića ili nekoga u uredu premijera i obavijestiti ga o cijelom slučaju.

Predsjednika Vlade nisam nazvao zato što smatram da je to što me policija zaustavila i kaznila dio moje privatnosti. O cijelom slučaju dan poslije obavijestio sam samo svoje najuže suradnike u Ministarstvu kulture. Smatram da je to bila pogreška ljudske, a ne političke prirode – rekao je Šipuš.

Podijeli članak s prijateljima

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari