Connect with us

Komentar

Bernardica Juretić: Projekt o 1000 eura po novorođenom djetetu planiramo realizirati

Published

on

Predizborno obećanje HDZ-a o 1000 eura po novorođenom djetetu projekt je na kojem se radi i koji će se realizirati. Najavila je tako Bernardica Juretić, nova ministrica socijalne politike i mladih jučer na predaji donacije PBZ grupe Centru za odgoj i obrazovanje Lug u Bregani.

[ad id=”68099″]

Proračun je trenutačno u izradi, a treba i prilagoditi zakone da bi se moglo krenuti s projektom, no on je najavljen i svakako ga planiramo realizirati – rekla je Juretić te istaknula kako ipak još nije stigla proučiti dokument pronatalitetne politike koji je u pripremi. Pitanja su to, kako kaže, kojima će se baviti kada se cijeli kabinet sastavi. Istaknula je i kako očekuje da će njezino Ministarstvo imati jednak budžet kao i do sada.

Uvijek bi bilo dobro da se proračun poveća, ali znamo kakva je situacija. No isto tako znam da se budžet neće smanjivati – rekla je nova ministrica kojoj je posjet Centru za odgoj i obrazovanje bio prvi teren, iako je Ministarstvo preuzela 25. siječnja. Ipak, istaknula je kako joj je primarni cilj upravo rad na terenu te upoznavanje ljudi i njihovih stvarnih potreba.

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari