Connect with us

Komentar

Bernardica Juretić Rožman: Osobe poput dr. Tomasovića u današnjoj politici nisu cijenjene i prepoznate ali ja se nadam da će ga članstvo ipak prepoznati

Objavljeno

-

Humanizam je njeno načelo, a pomoć potrebitima njena je vizija i način života. Bernardica Juretić Rožman, osoba je koja od početka devedesetih prošlog stoljeća postaje simbol borbe protiv ovisnosti o narkoticima i pomoći ovisnicima.

Psihologinja s brojnim znanstvenim radovima, osnivačica prvog centra za borbu protiv ovisnosti Susreti, bivša časna sestra te ministrica Socijalne politike i mladih, zasigurno je jedna od najrelevantnijih osoba da da svoj sud o dr. Hrvoju Tomasoviću.

“Dr. Hrvoja Tomasovića poznajem osobno i profesionalno već dugi niz godina. Hrvoje je izvrstan prijatelj, vrlo plemenita osoba i spreman pomoći kome god treba.

Njegova velika vrlina je da su njemu svi ljudi isti. Pomoći će najobičnijem čovjeku kao i najvećem ugledniku. Mogu reći da je puno bolji prijatelj i profesionalac nego to može iskomunicirati.

Zbog njegovog temperamenta mnogi ga krivo percipiraju i o njemu donesu krivi sud. Ja bih rekla da Hrvoja ili volite ili ne volite. No, ono čega se on uhvati to radi sa srcem i profesionalno.

Hrvoje je vrlo inteligentan i svestran i mislim da njegov politički angažman može biti samo obogaćenje za stranku, odnosno članstvo jer sam sigurna da on neće gledati tko je tko i čiji je nego će gledati što je najbolje.

Osobno bih voljela da se bavi samo strukom i svojim hobijima jer, na žalost, osobe poput njega u današnjoj politici nisu cijenjene i prepoznate ali ja se nadam da će ga članstvo ipak prepoznati, a on će sigurno biti njihov glas”, rekla je Bernardica Juretić Rožman. (A.R.)

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari