Connect with us

Pregled

Beroš se oglasio nakon fotografije koja kruži društvenim mrežama

Objavljeno

-

Nakon što se društvenim mrežama proširila fotografija ministra zdravstva Vilija Beroša bez maske u trgovini, u četvrtak je ministar razjasnio da su on i supruga masku skinuli samo prilikom konzumacije vode te da to potkrepljuju i snimke nadzornih kamera koje je ustupio vlasnik trgovine.

“Za vrijeme ulaska u trgovinu moja supruga i ja smo imali maske kao i tijekom cijelog boravka u trgovini. Jedino smo skinuli masku prilikom konzumacije mineralne vode”, rekao je Beroš i dodao kako je logično za pretpostaviti da se prilikom konzumacije pića ne može nositi maska.

Štoviše, napomenuo je ministar, kada tu razinu rizika kao društvo ne bismo tolerirali, nitko ne bi mogao raditi.

“Međutim, ako se maska nosi ostalo vrijeme boravka u zatvorenom prostoru, smanjuje se razina rizika na prihvatljivu što sam i ja sa suprugom učinio. Uz sve navedeno, svi prisutni su bili cijepljeni te se time vjerojatnost širenja zaraze svela na zanemarivu razinu. Navedeno potkrepljuju i snimke nadzornih kamera koje je ustupio vlasnik trgovine”, stoji na kraju izjave Vilija Beroša koju je proslijedilo Ministarstvo zdravstva. (Hina)

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari