Pratite nas

Gonjanje

Besramani ‘uleti’ pred TV kamerama

Objavljeno

na

Vlasnik restorana brze hrane šokirao je američku naciju nakon što je pred TV kamerama uputio neumjesan komentar reporterki kazavši joj da bi “volio vidjeti svoj komad mesa u njenim ustima”.

Naime, reporterka KCTV-a Courtenay DeHoff radila je prilog o biznismenu Joeu Zwillenbergu koji je u svom restoranu u Kansas Cityju odlučio uvesti cijene kakve su bile 1985. godine kad su Kansas City Royalsi posljednji put osvojili World Series, odnosno naslov prvaka u američkoj bejzbol ligi.

Unatoč činjenici da ga snimaju TV kamere, Joe je na pitanje reporterke smije li okusiti njihov hamburger odgovor ispalio kao iz topa: “Courtenay, volio bih vidjeti svoje meso u tvojim ustima!”

Odgovor ju je isprva potpuno šokirao, iako kako se čini prema kasnijoj reakciji, Courtenay se ipak nije našla uvrijeđenom.

Video besramnog uleta objavljen je na YouTubeu, a ne moramo niti spominjati da je postao apsolutni hit.


Za vrijeme prekida utakmice Srbija – Albanija, dogodio se još jedan ‘Ulet’, Igor Mikić iz Žarkova, član Srpske radikalne stranke,  upao je u direktan prijenos RTS-a i u kameru vikao: “Vučiću, pederu!”

Dok je Predrag Strajnić, novinar RTS-a, na tribinama stadiona Partizana razgovarao s gostima o prekidu utakmice, Mikić se probio do kamere, svo vrijeme uzvikujući uvrede na račun Aleksandra Vučića, premijera Srbije.

Kako saznaje Blic, u vrhu SNS- a vjeruju da su na ovaj incident na tribinama Mikića poticali pojedinci iz Nogometnog saveza Srbije i uprave FK Partizan. (JL)

 

 

facebook komentari

Sponzori
Komentiraj

Gonjanje

Ornela Vištica uvjerljivo je najljepša Hrvatica!

Objavljeno

na

Objavio

Ornela Vištica uvjerljiva je pobjednica Večernjakova izbora za najljepšu Hrvaticu. Mostarska glumica dobila je čak 4564 vaša glasa ili 33,64 posto u anketi koja je trajala tjedan dana.

Na drugom je mjestu voditeljica Tatjana Jurić, koja je prikupila gotovo upola manje glasova od Ornele – 2348 ili 17,22 posto, a treća glumica Nataša Janjić s 1738 glasova ili 12,73 posto.

Četvrto mjesto zauzela je pjevačica Lana Jurčević, koja ima 1344 ili 9,86 posto, a peta je njena kolegica Nives Celzijus, za koju je glasao 1071 čitatelj, odnosno 7,86 posto.

facebook komentari

Nastavi čitati

Gonjanje

DODATNA OPREMA

Objavljeno

na

Objavio

Potaknut upisom koji je promišljeno i mudro postavila Nina Vujicic, a koji se tiče prigovora na ekstremnu dodatnu opremu neke familije na plaži, i kolikoćom i kakvoćom, jer mislim da se radilo i o suncobranu koji je zaklanjao pogled, dao bih dvije-tri napomene, piše prof.dr. Kristijan Krkač

(1) Možda je to samo ekstreman slučaj iste pojave. Između toga i postavljanja dva prazna ručnika u pol 7 ujutro, a na kojima netko leži samo od 11 do 12, a oni na plaži prazni ostaju celi dan, samo je razlika u stupnju, ali ne i u vrsti. Možda je i razlika u vrsti ako se zaklanja pogled što je vrsta onečišćenja vizualnog prostora ili vizure, ali čak i to je samo ekstreman slučaj poput onog kad se među mirise mora, krema za sunčanje i znoja umiješa miris posebne kobase ili kulena serviranog na plaži točno u podne na +35°C. To je samo ekstremni slučaj iste pojave.

(2) Problem “dodatne opreme” za plažu je tema za knjigu i vrti se između na prvi pogled dviju krajnosti. Jedna je kupaći kostim, japanke i možda ručnik, a druga je super-svemirska-najnovija-oprema-za-sve. Teško je ovdje pronaći pravu mjeru. Super-dodatnu opremu bi se moglo ograničiti ako se njome drugima uskraćuju jednaka prava, npr. pogled prevelikim suncobranom, kao što je ograničena i minimalna oprema, primjerice barem kupaćim kostimom, recimo da je toples dopušten, dok nudisti imaju svoju plažu.

(3) Postoji praznovjerje o “minimalnoj opremi”. Mislimo da vidimo opuštene ljude na plaži samo u kupaćem kostimu, japankama i s malim ručnikom, ali zaista vidimo zastrašujuću “dodatnu opremu”, ali je nismo svjesni. Te su žene i muškarci odlazili prije godišnjeg na zdravstveno štetne kure mršavljenja, u teretane u kojima su se iscrpljivali i žderali sva moguća štetna sredstva, zatim otišli na jedno umjereno kvarcanje, tek toliko da ne dođu „beli ko sir“ na plažu, a i da ostave dojam osobe koja je već bila na moru. Tu su zatim i zaštitne kreme, sunčane naočale, badekostimi, japanke, itd. sve brendirano po najnovijem savjetu „plažnogfešngurua“.

Da, to na prvi pogled ne izgleda kao “dodatna oprema”, ali već samo jedno buđenje pokraj takve osobe par mjeseci kasnije, recimo između Badnjaka i Novog leta, otkriva zastrašujuću istinu i odjednom dobijemo na dar od Bogova estetike viziju Morpheusa koji nam izgovara kanonsku rečenicu „Dobro došao u pustinju stvarnosti“.

Na prvi pogled „dodatna oprema“ je loša. A posebno je loša ona na prvi pogled nevidljiva „dodatna oprema“. No možda se varamo. Možda nema ničega ispod „dodatne opreme“. Ona je sve. Ona je stvarnost, a praznina ispod je privid. Živjela dodatna oprema! Pa makar samo tih 2 tjedna na plaži.

izv.prof.dr. Kristijan Krkač

facebook komentari

Nastavi čitati
Sponzori

Komentari