Pratite nas

Bez izgovora – Europa sada!

Objavljeno

na

Ovih dana u Širokom Brijegu započelo je potpisivanje peticije podrške za ubrzanje euro integracije Bosne i Hercegovine.

siroki_brijeg_kamenjar

Kampanja pod nazivom „ Bez izgovora – Europa sada ! “ je projekt CCI ( Centri civilnih incijativa ) koji zajedno u suradnji sa udrugama iz BiH kao što su ; OKC Banja Luka, KULT Sarajevo, DON Prijedor, Forum građana Zenica, DC Nove nade Foča, Klub potrošača Travnik, i Paradigma Bijeljina, CCI , također ušao u suradnju sa Vijećem Mladih Široki Brijeg , te će narednih dva mjeseca organizirati potpise podrške u svojim lokalnim zajednicama.

Cilj ove akcije je građanima Bosne i Hercegovine omogućiti sav potreban “ alat “ kojim će dići svoj glas protiv zastoja ovog procesa i zahtijevati konkretne akcije svojih izabranih predstavnika ka ubrzanju euro integracija Bosne i Hercegovine.

U Širokom Brijegu u toku ova dva mjeseca na mostu možete naći štand na kojem će se uzimati potpisi za peticiju podrške.

Pozivamo sve zainteresirane da prisustvuju potpisivanju ove peticije.

jabuka.tv

Što vi mislite o ovoj temi?

Sponzori
Komentiraj

Komentar

‘Sluškinje’ usamljene čekale ‘najavljenu kolonu’ na Gornjem gradu

Objavljeno

na

Objavio

Portal narod.hr-a objavio je sliku usamljenih aktivistica za ratifikaciju Istanbulske konvencije na Gornjem gradu, preobučenih u “sluškinje”.

Dok su deseci tisuća ljudi prosvjedovali protiv IK, desetak aktivistica usamljene su uzalud čekale na Gornjem gradu.

Odlazak prosvjednika do Markovog trga je bio najavljen, ali nije se ostvario.  Trebali bi ih ovako češće zeznuti, komentirao je jedan komentator na facebooku 🙂

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati

Reagiranja

Biskup Košić poručio zastupnicima: Ako ste vjernici, katolici: NE SMIJETE DATI SVOJ GLAS ZA IK!

Objavljeno

na

Objavio

Nakon sudjelovanja u dostojanstvenom skupu protiv Istanbulske konvencije obratio bih se narodnim zastupnicima u Hrvatskom saboru:

Dragi zastupniče, draga zastupnice!

Sada je na vama velika odgovornost: dati glas za ili protiv ratifikacije Istanbulske konvencije.

Vlada i predsjednik Vlade uputili su vam zahtjev da glasujete za IK. Pa premda je Vlada jednoglasno poduprla taj prijedlog, ODLUKA JE NA VAMA.

Ako ste vjernici, katolici, vi sljedeći svoju savjest i slušajući glas Pape i biskupa NE SMIJETE DATI SVOJ GLAS ZA IK! Ako i niste katolici, zbog pravnog i moralnog nereda koji bi IK unijela u naše hrvatsko društvo te zbog njezine nadređenosti hrvatskim zakonima čime bi se trajno razarali temelji naše suverenosti, vi također NE SMIJETE DATI SVOJ GLAS ZA IK! Regnum regno non praescribit leges!

Molim se za sve vas, na vama je velika odgovornost! Ako ništa drugo nije uvjerljiv argument za vas, činjenica da je velik dio našega naroda protiv ovakvog nadzakona trebao bi vas zamisliti je li to potrebno!
Neka vam Bog pomogne!

Domoljubi, Hrvati i katolici koji čine većinu, 86% naše nacije, ne žele IK! Rekli su to danas ovim veličanstvenim skupom sa sigurno preko 50 tisuća sudionika!
Pokažite da imate kičmu, da se ne date zaplašiti i da vam je stalo do budućnosti ovog naroda! napisao je mons. Vlado Košić, biskup sisački.

Biskup Košić: Molimo svetog Josipa da bdije nad našim hrvatskim narodom i nad našom domovinom da bi vazda sretna bila!

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati