Pratite nas

Istaknuto

BEZ LUSTRACIJE NEMA CROATIJE

Objavljeno

na

Na dan 25. svibnja mentalnokomunističke spodobe na čelu s Pusićima i Mesićima slavit će rođendan megazločinca Tita uz zločinački dekor „plemenitih kapi partizanki“ uz zločinačku štafetu indoktrinirane „mladosti“, pjevat će se pjesme „Po šumama i gorama“, „U tunelu usred mraka“! Pjevat će se  iste one pjesme uz koje su Titovi partizani krvnički ubijali nedužne ljude na svim „Križnim putevima“ od svibnja 1945. Do studenog 1991. Taj povampireni komunistički bal vampira završio je na Golgoti Ovčare, a izvođači i režiseri smrtonosnih „radova“, njihovi pomagači i zatajivači,  ostali su isti do dana današnjeg. Apologeti tog zločinačkog, diktatorskog sustava, koji je trebao zatrti svaki trag Hrvatske i hrvatstva, plesat će svoj posljednji valcer.

[ad id=”93788″]

Isti dan, gle zanimljive koincidencije, isti dan rođendan će slaviti i gospodin Tomislav Karamarko, potpredsjednik Vlade zadužen za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost. Tomislav Karamarko, prvi je snažno digao glas osude Titovog totalitarnog, zločinačkog režima i za tu tvrdnju postoje mnogi neoborivi dokazi. Prvi je visoko rangirani političar koji je rekao DA lustraciji, koji se usudio uhititi krvnika Boljkovca, koji se usudio suprotstaviti Manoliću, Mesiću, Perkoviću i Mustaču.

Stevan Mesić-Burduš, više puta je istakao kako je Karamarkovo nerazumijevanje „Titove epohe“ dovelo do njihovog razlaza i nakon toga su počeli neviđeni orkestrirani napadi na tog domoljuba i Hrvata čiji je otac prošao strahote „Križnog puta“! Napadi upravo sada eskaliraju do neviđenih razmjera. Nažalost, na mnoge izmišljotine i medijske konstrukcije, kojima je jedini cilj udaljiti Karamarka iz poliitike, nasjeli su i mnogi znani i neznani demokršćani koji se hrane na udbaškim portalima obučenim u kvazi desničarsko ruho.

HRVATSKO NACIONALNO ETIČKO SUDIŠTE, točno u vrijeme kada će se u Kumrovcu održavati zločinački partizanski dernek, u uzvišenoj atmosferi Mimarinog doma, u uzvišenom okružju hrvatske povijesti i kulture održat će svoju najznačajniju, svećanu sjednicu.Tema sjednice je osuda svih manifestacija komunističkog režima, zabrana naziva ulica, trgova, obala plovila koja svojim imenima promiču taj totalirtarni sustav, zabrana udruga i povijesnih falsifikata koji veličaju Tita i njegov zločinački režim. Raspravit će se i donijeti nacrt zakona o zabrani veličanja komunističkog režima. Jedino zakon i podzakonski akti mogu učinkovito, pravno materijalizirati rezolicuje parlamentarne skupštine vijeća Europe 1096, rezoluciju 1481 i našu saborsku deklaraciju donešenu koncenzusom 2006 godine.

Nacrt hrvatskog zakona o zabrani svih manifestacija totalitarnog komunističkog režima bio je „spreman“ 28.02.2016, a od tog datuma počelo je pažljivo lobiranje i okupljanje onih snaga koje duboko razumiju potrebu donošenja takvog zakona. U međuvremenu, dogodila se i značajna inicijativa u EU parlamentu, a grupa EU parlamentaraca otpočela je izradu sličnog zakona koji bi, ako prođe, vrijedio za sve postokomunističke zemlje Europske unije. Naša, hrvatska inicijativa, osnažena je i donošenjem istog zakona u  Poljskoj koji je upravo stupio na snagu. Poljski zakon propisuje da se u roku od tri mjeseca izbrišu nazivi ulica i ustanova koji podsjećaju i veličaju komunizam. Radi se o promjeni imena između 1000 i 1400 ulica, trgova i ustanova.

Razumljivo je svima, kako je značajno pitane političkog trenutka i naglaska na ono, „a šta ako zakon ne prođe“? Autori i kreatori tog značajnog zakona pobrinuli su se dati odgovore i na to pitanje. Ako ne prođe zakon u saborskoj proceduri, hrvatski narod konačno mora protrljati  oči i probuditi se iz tog ružnog komunističkog sna, izaći na masovni narodni, obvezujući referendum. Ne postoji ni jedna ustavna zaprijeka da se to ne učini na veličanstven način, na način koji možemo vidjeti u odsjaju „Hrvatskog proljeća“ iz 1971. Razlika je u tome što danas „Imamo Hrvatsku“ i tu Domovinu možemo izgubiti jedino neznanjem i kukavičlukom!

Prvi puta, jučer, o problematici lustracije kristalno jasno očitovala se i udruga „U ime obitelji“ u okviru svog „Projekta Domovina“. To ohrabruje, ako se prisjetimu trijumfalnog referenduma o braku. Platforma LUSTRACIJE mnoge političke „gubitnike“ može značajno vratiti u politički život Hrvatske na opću dobrobit cijele nacije.

Notorni politički analitičar Žarko Puhovski, predosjeća što se sprema, osjeti te žmarce istine na svojoj koži i lakonski, demagoški izjavljuje:

“Titovi zločini u prve četiri godine nakon 1945. mogu se lako usporediti sa zločinima režima NDH“!

Ma pogledajte koja je to notorna demagoška i deklarativna izjava nekakvog ljigavog priznanja Titinih zločina. Puhovski se valjda nada kako ćemo ponovo nasjesti na glupava priznanja i nedjelujući nastaviti živjeti na istim zločinačkim temeljima koji se nalaze čak i u Ustavu RH. Druže Puhovski, a šta ćemo raditi s ostalih 40 godina komunističkih progona, sa stotinama tisuća godina robije, šta ćemo raditi sa progonima Crkve, ubojstvima UDBE i komunističke mafije?

Titovi zločini i zločini režima NDH mogu se znanstveno i pravno analizirati i uspoređivati jedino u kontekstu Drugog svjetskog rata od 1941. do 1945. godine! Sve iza toga, radi se o najmonstruoznijim klanjima ideoloških, potencijalnih neprijatelja Tita i njegovog režima u miru, nakon završetka rata. Titovi zločini i zločini Ante Pavelića nesusporedivi su s bilo kojeg aspekta.

NDH je branila svoju priznatu  državu, a Tito je na zločinu tek stvarao diktatorsku zločinačku Jugoslaviju. I stvorio je tu monstruotnu tvorevinu koja je trajala desetorostruko duže od NDH, koja je počinila stostruko više zločina, ali zločina u miru nakon rata.

Da je kojim slučajem NDH opstala, demokrtaizirala se, uvela parlamentarizam kao sve druge države nositeljice nacističke i fašističke ideje, NDH bi postala najprosperitetnija zemlja na Svijetu. Da je NDH ostala uz podršku zapada, a bilo je takvih ozbiljnih ideja, posebno  iz one čuvene Churchilove izjave „fifthi fifthi“, Tito bi ostao marginalac, nitko i ništa! Bez Hrvatske, bez Jadranskog mora, Tito ne bi postojao, a ne bi postojala ni Jugoslavija! Tito je Hrvatsku morao ugušiti u moru krvi i zločina kako bi se on mogao diktatorski bahatiti na „Galebu“, na našem prekrasnom moru, kako bi mogao „kimjoingunovski“ paradirati kojekakvim sletovima, štafetama, kako bi mogao provoditi hedonističku parolu „use nase i podase“. Eto, to je bio zločinac Tito kojega naši vrli „socijaldemokrati“ stavljaju ispred predsjednika Tuđmana!

Zašto? Jer žele Jugoslaviju, jer ne žele Hrvatsku! Zbog toga im je Tito idol, zbog te ideje odani su čak i zločinu!

Pred nama je povijesna zadaća rušenja mita o Titu, o NOB-u, mita o Jasenovcu! Ako ispunimo taj povijesni zadatak zauvijek će nestati ideja neke treće Jugoslavije iza koje se uvijek skrivala Velika Srbija. Moramo biti svjesni riječi predsjednika Tuđmana „IMAMO HRVATSKU“!  Moramo znati tu Domovinu čuvati kao zjenicu oka svoga. Prtestanimo sa podjelama unutar demokršćanskog korpusa hrvatskog naroda, jer veleizdajnici mogu opstati samo na temeljima naših podjela.

Učinimo prvi korak u MIMARI 25.05. u 11 sati, podržimo HNES koji ponovo otvara platformu za dovršetak stvaranja naše lijepe Domovine.

Kazimir Mikašek-Kazo/Kamenjar.com

 

Što vi mislite o ovoj temi?

Sponzori
Komentiraj

Istaknuto

HODAK: Oni koji nisu imali za kruzer otišli su iz Hrvatske 1995. na traktorima

Objavljeno

na

Objavio

U Lijevoj i desnoj našoj koplja se i dalje lome oko Istanbulke. Dok u “naprednoj“ Švedskoj dječacima od 5 do 7 godina u školama oblače haljinice kako bi se u najranijoj dobi priviknuli na svoj pravi spol, na brdovitom Balkanu spektar zanimanja puno je širi i maštovitiji.

Recimo, rođendan Jože Manolića, i koliko to košta. Zlobnici tvrde da su ga svjećice na torti koštale puno više nego torta. Nacionalni sindikat policije piše ministru Božinoviću i tvrdi da su “policijski službenici, kojima je to struka i koji redovito sudjeluju u organiziranju i provođenju mjera osiguranja javnih okupljanja, u svezi predmetnog okupljanja, prvotno utvrdili kako u istom javnom okupljanju sudjeluje oko 50.000 ljudi da bi 15-ak minuta poslije tog prvog priopćenja, nakon intervencije iz političkog vrha, taj broj bio smanjen na 5.000 sudionika prosvjeda… što Vam ne ide na čast“. Kako to već ide u razvijenim demokracijama pismo je potpisao Nacionalni sindikat policije, a njih ima previše za bilo kakovu eventualnu “nagradu za hrabro držanje“. Malo mi je nategnuto ono “nakon intervencije iz političkog vrha“. Gdje bi u EU državi politički vrh intervenirao zbog pedesetak tisuća klerofašista. A možda sindikalci misle na KGK i Pantovčak koji je zasigurno najviši “politički vrh“ u Hrvatskoj. Možda misle na 500 metara iznad Banskih Dvora.

Zgodna je vijest iz Lijeve njihove koja je promakla hrvatskoj medijskoj falangi. Naime, na zgradu hrvatskog koncerna Agrama u Banja Luci ispaljen je protutenkovski projektil i to oko ponoći kada, u pravilu, nema Hrvata na poslu. Srećom srpski čuvar nije ozlijeđen. Inače bi u Zagreb hitno doletio GREVIO na čelu sa Carlom de Ponte. Sad zamislite da je neki ustašoid u Mostaru iz praćke pogodio prozorsko staklo na nekom srpskom predstavništvu. Koja bi to vijest bila! Indeks, Telegram, Jutarnji, Slobodanka, Novi list… Puhovski bi grmio na “Otvorenom“, a Dragan Zelić bi se vjerojatno potužio samom Sorošu. Svi bi se sramili. K’o Peđa Grbin. Onako jako muški. Dobro je u nedjelju u Koloseumu Papa Franjo rekao da ga je sram zbog općeg nedostatka srama. Sreća da nije ispaljena raketa iz ruskog sustava S-400 koja ima domet do 600 km. Ta bi preletjela preko Zagreba. A možda i ne bi.

Kada sam već spomenuo Dragana Zelića, zanimljiv je njegov prelazak iz GONG-a u “ligu prvaka“ odnosno u SDP. Dragan me je u neku ruku iznenadio. I to pozitivno. GONG je k’o fol nevladina udruga koja po svojim pogledima i sastavom prije spada u Kapovićevu Radničku frontu nego u sadašnji mlohavi SDP. Srećom da je prelazni rok završen jer bi, ako srce povuče i preostale “neovisne“ gongiće, to moglo označiti kraj jedne važne “nevladine i ne stranačke“ ljevičarske udruge u Hrvata. Sjećam se “skandala“, kolutanja očima, krštenja s tri prsta kada je prilično davno sindikalac Boris Kunst prešao u HDZ. Javnost je bila zgranuta. Rat je bio počeo. HDZ je bio na vlasti. Tuđman – diktator, kojeg se nitko nije bojao. I umjesto u ‘Jugoslavensku sintezu’ nesretni Kunst je otišao ravno na Trg žrtava antifašizma. Jeleni Lovrić, Butkoviću, Feralovcima, “demokratskoj“ ljevici tlak je skočio preko 300 pa je Kunstova zvijezda brzo nestala s hrvatskog političkog neba. Ali Zelićeva tek počinje sjati. ‘Neutralni’ GONG sad zvoni kako već imaju nekoliko gongovaca u raznim strankama. Vi sad pogađajte jesu li te “razne stranke“ na lijevom ili desnom političkom spektru. Uglavnom GONG je bio i bit će ljevičarsko “kukavičje jaje“ u hrvatskom političkom ringu kojeg sve hrvatske vlade uporno hrane iz proračuna vjerujući u fatamorganu kako je riječ o nestranačkoj, objektivnoj i nepolitičnoj udruzi. Uz živog Soroša. I sad je Zelić našao starog prijatelja za novog.

”Amicus certus in re incerta cernitur” napisao je Erazmo Roterdamski. Pravi se prijatelj u nevolji poznaje.

Stalno me svrbi desni kažiprst kojim vas uspješno gnjavim sve ove godine. Ne dam se navući. Barem ne potpuno. Dosta je Istanbulske konvencije. Od sada samo Istanbulska nevjesta. Ja čvrsto držim do svoje riječi. Naime, sva paljba prema dragoj, pastoralnoj i kompromisnoj Konvenciji pada na EU. Nezasluženo. Ona je, međutim, čedo Vijeća Europe, međunarodne organizacije koja nema veze s EU, bavi se ljudskim pravima, sjedište joj je u Strasbourgu, a ima 47 članica, od čega je samo 24 ratificiralo Istanbulku. Od 28 članica Europske Unije ratificiralo je tu musaku 14 članica!!! O tom spektakularnom fijasku naši mediji muče k’o zaliveni. Đakić iz HDZ-a je uvjeren da je od 47 članova Vijeća Europe Konvenciju ratificiralo svih 150 članova. Valjda i Rusija. Žarko Puhovski ne voli reciklirane teme, a što u naravi, Istanbulka i predstavlja. Kako je rekao Zoki za kojim svi pomalo žalimo – ili mi ili oni. Naravno grah se okrenuo “na mi“. Stalni gost ”Otvorenog“ naš Žarko uslišao je uporne pozive Zorana Šprajca i ukazao se na RTL-u. Iz njega je izbijala, kao i obično, ljevičarska blagost, dobrota i pastoralnost. Ne trepnuvši progresivnim jugo-okom, on je proglasio treću generaciju iseljenih Hrvata u Argentini ”ustašama”. Točnije, trećom generacijom ustaša. Treća generacija partizanskih koljača kraj Hude jame otišla je u Argentinu na kruzeru. Oni koji nisu imali za kruzer otišli su iz Hrvatske 1995. na traktorima. A neki nisu otišli nikuda. Evo ih u Zagrebu. Na RTL-u, na HRT-u, u Večernje itd. Tako Goran Gerovac, naš Gero, u svojoj kolumni “Nikad robom“ nariče nad mlakonjama iz njegovog Karlovca. “Intelektualna pustoš…“ Nitko da se hrabro javi. Plevnik… da, na Danka Plevnika misli naš Gera. Bivši novinar Komunista i Borbe još se nije stigao odazvati Gerinom pozivu. Možda za odlazak u šumu… A zadnji urednik Komunista, a danas kolumnist, iako uvijek komunist, Novog lista Branko Mijić pozvan je iz crvene Rijeke na HRT 4 da nas obdari istinom o broju prosvjednika protiv IK. Branko se malo zamislio, počeo brojati na prste, zakolutao progresivnim očima i izbacio brojku 10.000 tisuća – klerofašista. Ostalih 50.000 do 70.000 tisuća čekali su tramvaj. Prije bi dočekali “Tramvaj zvan čežnja“ Tennesseeja Williamsa iz 1951. s Marlonom Brandom kao vozačem, nego ZET-ova bojna kola koja su se jedva uspjela probiti kroz 5.000 tisuća“ zaslijepljenih desničara“ na Jelačić placu.

RH snažno osjeća potrebu za liječnicima i bivšim urednicima Komunista koji se još nisu uspjeli “uhljebiti“ u Večernjaku i Jutarnjem. Strateška podrška Mijiću bila je Jasmina Popović tako da smo ostali na disidentskoj brojci od 10.000 “grla“. Uredničkim propustom Mijića i Jasminu nisu podržali Branimir Pofuk, Igor Mandić, Boris Vlašić, Jelena Lovrić, Matija Babić, Roby Bajruši itd. Stvarno tko je urednik na HRT 4? Google kaže Denis Latin! Morat će Denis drugarskom samokritikom objasniti drugovima što je Mijić htio reći s tih 10.000…

Javio se i obožavatelj IK Krešo Beljak. Okom stručnjaka proglasio je kupnju F-16 totalnim promašajem. Nemaju ugrađen auto-radio i zato ne valjaju! Hoće li se jedan s drugim dovikivati kroz one ogromne kacige? Zašto nismo sklopili posao sa Švedskom? U slučaju rata pomogao bi nam stari prijatelj i vikendaš s Korčule – Carl Bildt. On kuži avione. Toliko je letio ”avijunima” da nije nikada završio fakultet. Kao ni njegov ljevičarski kolega Martin Schulz iz njemačkog SPD-a, s tom razlikom da Martin nije uspio ni maturirati. No, u svakom slučaju prošlotjedne demonstracije protiv IK su raritetne u novijoj hrvatskoj povijesti. Protiv onih koji su na vlasti digli su se njihovi najtvrđi birači. Na jednoj strani gubiš, ali na drugoj dobivaš. Koja je strana važnija u političkom pokeru? Samo da ne prođemo kao Srbija. Dobila je sa 2:0 Nigeriju, a izgubila Kosovo. Treba samo pročitati strastveni komentar Slavice Lukić u Jutarnjem: “Svi uzaludni Plenkovićevi ustupci“. Naša Slavica je srcem i jezikom za Plenkija. I ne treba tome neki poseban komentar. Kad su uz tebe Slavica Lukić, Boris Vlašić, Robert Bajruši, Branimir Pofuk i ostali lijevi falangisti koji za HDZ i Plenkija ne bi dali ni pola trule jabuke onda je to tema za ozbiljnu analizu. Jednom je navodno Toma Bebić napisao (po Anti Gugi) “Trku dobiva konj, a nagradu osvaja jahač“. Možda se trenutno tako osjećaju birači HDZ-a. Oni su dobili zadnjih šest – što lokalnih što državnih izbora. Nagradu su odnijeli drugi – njihovi “jahači“ kao Slavica, Rada, Sanjasvraka, HNS (koji je tradicionalni “jahač“ bez konja za utrku).

Lukička je zgrožena. “Odlazi iz HDZ-a! Izdaja, izdaja!” “Ultra konzervativni prosvjed“. Iza koga stoji katolički kler u Hrvatskoj? Slavica je sigurna da katolici u Italiji i Vatikanu ne stoje iza ovog prosvjeda. Za one u Argentini nije sigurna. Slavica nas blago i majčinski pita zašto nitko nije pročitao IK i njenih 12 poglavlja. IK treba jednostavno “pročitati“, a to su katolici u RH i učinili. Jedna mudra HNS-ovka pročitala je Konvenciju 20 puta, a da je nije uspjela “pročitati“ što sve u njoj piše. I na kraju, kad se podvuče zajednički nazivnik što ostaje? Ljevičari i liberali su za Plenkovića i ratifikaciju. Ali kad dođu izbori ni HDZ ni Plenković njihov glas neće dobiti. A što je dobila Hrvatska? Cinici na fejsu kažu “Hrvatska je postala duševna bolnica otvorenog tipa“. Dubravka Šuica nas tješi “I Tuđman bi tako postupio!“ Što je onda s obitelji koja je protiv IK. Dvije Tuđmanove unuke su bile na prosvjedu. Jedna je čak zbog IK izašla iz HDZ-a. Studentski kapelan Don Stojić kaže: “Ako za naše novinare i političare muško može biti ženko i žensko muško, onda i 50.000 može biti 5.000.“

William Shakespeare je napisao: ”Ako nekog mrzi mnogo ljudi, to mora da je dobar čovjek.“ I ja mislim da je Plenković jako dobar čovjek.

Željko Trkanjec misli da se Hrvatska pokazala vjerodostojnim saveznikom. Naravno, riječ je o Velikoj Britaniji. Hrvatska i vjerodostojnost. Britanci nas vole i cijene. Odmah nakon Srbije, BiH, Slovenije, Makedonije, Kosova dolazimo mi. Zato su nas i razoružavali. Smislili su genijalan plan Z4 kojeg Srbi nisu željeli prihvatiti jer je bio toliko povoljan za Miloševića da je isti mislio kako se radi prijevari i klopki. Čuveni lordovi kroatofobi Owen i Carrington otvoreno su simpatizirali Miloševića. Svaka mirovna inicijativa RH i BiH u svom sastavu je imala bar jednog britanskog diplomata. Sjetite se Paddya Ashdowna i njegove izmišljene salvete na kojoj je Tuđman tobože nacrtao podjelu BiH. Da je taj jeftini trik prošao, naš Paddy pronašao bi još par salveta u kojima je Tuđman “dijelio“ Sloveniju, Austriju i Vatikan.

U Britaniji je otrovan bivši ruski špijun. Munjevitom istragom Englezi su zaključili “da je vrlo visoki stupanj vjerojatnosti kako su to učinili Rusi”. Možda čak i Putin osobno. Nešto slično atomskom oružju koje je posjedovao Sadam Husein. I tko je odmah skinuo gaće? Hrvatska. Vidjela žaba da se konj potkiva pa i ona digla nogu. RH je protjerala trećeg tajnika ruskog veleposlanstva. No, tim vazalskim odnosom prema EU i Britaniji te ubodom komarca pljucnuli smo na sve što su nam Rusi učinili za vrijeme rata. Najviše oružja, najbolje cijene i najbrži rok isporuke. Dok je London slušao Budu Lončara i strogo se držao embarga Vijeća sigurnosti, Moskva je otvorila skladišta bivšeg SSSR-a i dobro nas naoružala. Šimecki u tur trećeg tajnika iz Bosanske ulice je beznačajna gesta s diplomatskog aspekta, ali je u isto vrijeme i znak vazalskog odnosa prema Londonu. A Putin, osim što je sposoban, u isto je vrijeme i zlopamtilo. Ne čudi me što Slovenija nije sudjelovala u tom “plovećem kazalištu“. U njihovom MVP – u ne sjede đaci Mate Granića. To je pokazala i arbitraža oko Savudrijske vale. Još kad pridodamo skoro 25% duga Agrokora dvjema ruskim bankama onda je očito, kako kažu Bračani, da smo ‘debelo falili’. I ne treba nam više neprijatelja. Dosta smo sami sebi, a sada su nam i Rusi. Dobro, da ne bi ispao neki rusofil moram priznati da i Englezi imaju dosta dobrih stvari. Tamo je na snazi Istanbulska konvencija pa je jedna žena stupila u brak sa psom. Ne kaže se je li pas njen ili susjedov. Na fejsu imate zgodne slike s njihovog “vjenčanja“. Ona izgleda sretno, a mladenac je nekako savio rep. Ili se to meni samo čini.

Svojedobno je Madelaine Albright predlagala da se Slobodanu Miloševiću, umjesto u Haagu, sudi u Beogradu. Na pitanje hoće li se isti kriteriji primijeniti onda i na Gotovinu i osumnjičene Hrvate, odgovorila je: “Kako ne, neka i njima sude u Beogradu“.

I na kraju spominjem još samo jedan naslov u Večernjaku. Sebastian Kurz Savezni kancelar Austrije je rekao: “Mir u Europi možemo imati samo s Rusijom, a ne bez nje“. Možda preko Kurza malo zatoplimo naše odnose sa Rusima.

Evo nama Uskrsa! Stoga želim svako dobro i sretan Uskrs svima koji čitaju ovo moje štivo! Neka vas ne ljuti nestašica jaja. Važnije je da naša Vlada napokon pronađe svoja jaja. K’o što su ih pronašli Slovenci. Na Trgu Svetog Petra papa Franjo održao je uskršnju misu pred 5.000 vjernika. Ostalih 150.000 tisuća našlo se tu u šetnji, hranjenju golubova i čekajući “Tramvaj zvan čežnja”. Nazočne su, naime, brojili drugovi iz osiguranja hrvatskog veleposlanstva…

Zvonimir Hodak/7dnevno

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati

Istaknuto

Srami se haški sude, svake suze s našeg lica

Objavljeno

na

Objavio

Pogni glavu haški sude
i sram nek te bude,
zločincima slobodu daješ
a ubijaš časne ljude!

Srami se haški sude,
svake suze s našeg lica,
umjesto da sudiš pravo
postao si ubojica!

Ubio si samo tijelo
al duša se ubit ne da,
što se nekad pravdom zvalo
to je sada jad i bijeda!

Pravda je na koljenima,
ako to se pravda zove
al istinu ti ne možeš
nikad bacit u okove.

Istina ne umire
nit će poražena biti,
ne može se ona sakrit
nit se može zatvoriti!

Istina je sad u nama,
nikad neće umrijet slika,
ubili ste generala
a oživjeli besmrtnika!!!

Velimir Raspudić / Kamenjar.com

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati
Sponzori

Komentari