Connect with us

Reagiranja

BUJANEC: Goranu Radmanu rok trajanja istekao je još davne 1990. – a on nas i dalje truje. Do kada?!

Objavljeno

-

BEZOBRAZLUKU RADMANOVIZIJE NEMA KRAJA!

[ad id=”93788″]

Voditeljica masne kose u studio Dnevnika 3 dovodi “eksperte” koji nam valjda trebaju sugerirati da novi mandatar Tihomir Orešković “ne govori dobro” hrvatski i sada je to odjednom “veliki” komunikacijski problem… Pa čime se oni to bave?!

I to je neka “važna” tema?! Očito – i dalje primaju direktive iz partijske centrale na Iblerovu trgu i maltretiraju naciju najobičnijim glupostima. Sram ih bilo, čovjek se još nije niti prihvatio funkcije, a već su ga se “uhvatili” Radmanovi (i Milanovićevi) guzonje.

Zanimljivo, ne smeta im ekavica u eteru HRT-a (i RTL-a), ne smeta im kada netko govori na tečnom srpskom, kada se emitiraju filmovi koje namjerno ne titluju jer ih oni dobro “razumeju”, ali im smeta Hrvat iz dijaspore koji hrvatski sjajno misli i dobro govori, koji je za razliku od njih – napravio briljantnu poslovnu karijeru i ponosni je otac četvero djece.

Da je Radmanovizija zaista posljednji Milanovićev bunker, potvrđuje i večerašnje Otvoreno, u kojem Novi-kmet (široj javnosti poznatiji kao “Bembo”) namjerno relativizira bijeg Ante Kotromanovića preko velike bare. S obzirom da su mu gosti čista “kamilica”, imam samo jedno jednostavno pitanje: pa što niste zvali Gordana Malića da kaže istinu o kriminalnim aktivnostima Milanovićevog “Vojvode prelca”?!

Zaključak: Goranu Radmanu rok trajanja istekao je još davne 1990. – a on nas i dalje truje. Do kada?!

BEZOBRAZLUKU RADMANOVIZIJE NEMA KRAJA! Voditeljica masne kose u studio Dnevnika 3 dovodi “eksperte” koji nam valjda…

Posted by Velimir Bujanec on 29. prosinca 2015

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari