Connect with us

Iz Svijeta

Biden u intervjuu koji ga je trebao vratiti u život: ‘Ponosan sam što sam crnkinja…‘

Objavljeno

-

Foto: EPA

Američki predsjednik Joe Biden pokušao se vratiti u život radijskim intervjuom i učvrstiti svoju poziciju u kampanji, piše New York Times, no umjesto toga opet je zamuckivao, borio se naći fraze i riječi, a u jednom je trenutku izjavio i da je “ponosan što je prva crna žena koja je služila s crnim predsjednikom”.

Intervju je, navodi New York Times, dao afroameričkoj radijskoj TV postaji u Philadelphiji, a pritom se hvalio i imenovanjem prve crne žene u Vrhovni sud te odabirom prve crne žene za potpredsjednicu SAD-a.

No, čini se da je pritom opet pobrkao lončiće. Kako navodi New York Times, predsjednik Biden griješio je više puta. Pogriješio je i tvrdeći da je prvi predsjednik iz Delawarea, zaboravljajući Johna F. Kennedyja, prenosi Jutarnji list

Svi Bidenovi nastupi bit će sada pod intenzivnim nadzorom, a njegovi pokušaji da uvjeri američki narod, stranku i donatore, da je mentalno sposoban voditi kampanju pred jedne od najvažnijih predsjedničkih izbora u američkoj povijesti, zasad se ne čine naročito uspješni.

Poslušajte Bidenov nastup:

 

Biden mora pokazati izdržljivost i mentalnu oštrinu ako želi pobijediti

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Oglas