Pratite nas

Herceg Bosna

U Biogradu počeo Harley-Davidson Owners Group Rally

Objavljeno

na

harley-davidson-day-croatia1Okupljanjem motociklista i zaljubljenika u legendarni Harley Davidson u Biogradu na Moru počeo je 23. Harley-Davidson Owners Group (H.O.G.) Rally, jedno od najvećih motociklističkih događanja u Europi.

Buka Harleya tako će ponovno odjekivati obalom Biograda na Moru, a osim 20.000 domaćih ljubitelja motocikala organizatori očekuju i dolazak 10.000 međunarodnih članova H.O.G.-a.

Isto toliko motociklista i još toliko ljubitelja motociklističkog brenda biogradsku je rivijeru posjetilo 2011. godine, tijekom prvih Croatia Harley dana.

Posjetitelje ove godine očekuju druženje, zabava i brojne aktivnosti na četverodnevnom moto spektaklu koji traje do 15. lipnja. Središnji događaj bit će spektakularna parada 14. lipnja u sklopu koje će se formirati zajednička kolona svih okupljenih Harley-Davidson motocikala. Atraktivna bit će i izložba prerađenih motocikala koja će se održati 13. lipnja, a svi okupljeni moći će glasovati za najbolji motocikl.

H.O.G. Rally u Biogradu besplatan je za sve posjetitelje, a ulaznica je potrebna samo za motocikle.

Hrt.hr/Kamenjar.com

facebook komentari

Sponzori
Komentiraj

Herceg Bosna

Misa i paljenje svijeća uoči drugostupanjske presude hrvatskim uznicima

Objavljeno

na

Objavio

Povodom drugostupanjske presude hrvatskim uznicima u Haagu, među kojima su dva Brotnjaka Bruno Stojić i Valentin Ćorić, pozivaju se svi Brotnjaci da se u tišini i zajedničkoj molitvi zahvale i prisjete se žrtve koju su podnijeli, piše Brotnjo.info.

U utorak 28. studenoga 2017. u 17:30 sati molit ćemo krunicu u crkvi Krista Kralja u Čitluku, potom u 18 sati slijedi sv.  Misa, a nakon mise zajednička procesija od crkve Krista Kralja u Čitluku do Spomen Križa gdje ćemo se pomoliti i upaliti svijeće za sve poginule u Domovinskom ratu.

Sve Vas pozivamo da u duhu zajedništva i na dostojanstven način pokažemo da smo uz njih i da molimo za oslobađajuću presudu, da istina o Herceg Bosni pobijedi! – poručuju organizatori.

Kako je general Praljak razbio laž o “opsadi Mostara”

facebook komentari

Nastavi čitati

Herceg Bosna

Kako je general Praljak razbio laž o “opsadi Mostara”

Objavljeno

na

Objavio

U ovom videu general Praljak je razbio jednu laž i to je vrlo važno. Taj mit je ona čuvena laž o “opsadi Mostara” koju smo i nedavno čuli u Mostaru od notornog Mesića, kao i na ovom suđenju od isto tako notornog Manolića, odnosno tezi da je HVO držao Mostar u potpunom okruženju.

Svjedok je efendija Seid Smajkić, inače duhovnik 4. muslimanske brigade “Muderis” jedne izrazito radikalne mudžahedinske džihadističke fundamenatlističke postrojbe sa sjedištem u Konjicu, koja je poznata po svojim zlodjelima i zločinima prema Hrvatima. 

General Praljak je služeći se fotografijama skinutim s aplikacije Google Earth vrlo umješno uspio dokazati da je ta priča o opsadi odnosno potpunom okruženju Mostara jedna najobičnija laž i to je morao potvrditi i sam Smajkić. 

I onda, ta laž je pobijena i ovdje, ta laž je pobijena i kad je general Praljak o tome ispitivao kontroverznog novinara BBC-a Jeremy Bowena, i onda je većina u vijeću (Prandler i Treschell) ipak odluči uvrstiti tu laž u presudu, naravno, uz suprotno mišljenje najboljeg suca na haškom sudu, časnog suca Jean Claude Antonettia.

Evo ovdje za one koji ne znaju, nek malo vide tu 4. muslimansku brigadu “Muderis” kako to izgleda i na što to sliči. ISIL, Al-qaida, Al-shabab, Hamas i ovo, nema nikakve suštinske razlike. Militantni islamistički fundamentalistički teroristi. Hrvati i HVO samo su se branili od ovakvih, nikakvog tu UZP-a nema.

Šestorka Herceg-Bosna/Kamenjar

facebook komentari

Nastavi čitati
Sponzori

Komentari