Connect with us

Komentar

Birači stranke Možemo! Stalno se osipaju

Objavljeno

-

Malo je kad u samostalnoj Hrvatskoj smjena vlasti bila praćena tolikim ocrnjivanjem onih koji odlaze kao na prošlim zagrebačkim izborima, na kojima je trijumfirala stranka Možemo!

Donekle se ta žestina optužbi protiv bivših može usporediti sa žestinom s kojom se obrušavalo na HDZ kad su se Budiša i Račan spremali za osvajanje Banskih dvora. Ali kao što je tada razočarenje crveno-žutom koalicijom došlo vrlo brzo, kratko je trajao i trijumfalizam Tomaševića i društva u Zagrebu.

Da je Bandić danas živ i da ide na izbore, zacijelo bi pobijedio. Tomaševićeva se politika i projekti ne razlikuju mnogo od Bandićevih, najuspješniji potez dosad mu je bio puštanje u rad žičare koja je djelo bivšeg gradonačelnika.

Manje-više u svemu drugome je zakazao – obustavio je sve javne nabave da bi potom Zagreb plin i struju platio mnogo skuplje, izazvao je ogorčenje novim gospodarenjem otpadom, razbjesnio je ugostitelje zbog uklanjanja terasa i posebno majke zbog ukidanja mjere roditelj odgojitelj… Rezultat takve politike čitamo iz naslova – “Možemo! već peti mjesec za redom gubi potporu birača”. Možemo!? Ne možemo.

Milan Ivkošić / Večernji list

Marin Miletić: UŽAS!! Koga bi to ekipa MOŽEMO danas ubijala i za kakvim vremenima oni to žale?

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari