Connect with us

Pregled

Biskup Košić obnovio Facebook profil i ispričao se Boži Petrovu

Objavljeno

-

Vlado Košić, sisački biskup, na svom je Facebook profilu nekoliko dana prije Božića objavio poruku objasnivši razloge zbog kojih se odjavio sa ove društvene mreže.

[ad id=”68099″]

Danas se na radost svojih mnogobrojnih prijatelja, Hrvata i ‘fanova’ ponovno oglasio statusom kojeg također prenosimo:

Na molbu mnogih prijatelja, koji su mi se ovih dana javljali, otvorio sam – tj. ponovno aktivirao već postojeći – svoj fb profil.

Kao prvo, stavio sam čestitku za novu godinu – koju sam našao kod s. Matee, kojoj zahvaljujem, a onda sam potražio stranicu gosp. Bože Petrova kojemu sam uputio sljedeću poruku (koju i tu prenosim): Gospodine Petrov, žao mi je što Vas osobno ne poznajem i što sam Vas možda na svojem fb-profilu prije desetak dana povrijedio. Molim za oproštenje. Zapravo sam se rugao mogućnosti da se produži vladavina onih koji su sve učinili da se ponizi i Crkvu i hrvatske branitelje i hrvatsko obrazovanje i hrvatski sport i hrvatske radnike… I nisam mogao vjerovati da biste Vi u tome sudjelovali, pogotovo jer ste uspjeli kao mladi čovjek i političar u Metkoviću i jer ste najavljivali velike promjene – a ono doveli skoro naciju na produženje statusa quo. Čestitam Vam jer ste pošten čovjek i političar jer ste otklonili danajski dar, premijersko mjesto! To može doista samo čestit čovjek. Želim Vam uspjeh i Božji blagoslov u 2016. godini kako u nastojanjima oko zajedničkog dobra, tako i u osobnom životu! +Vlado Košić

biskup košić

Prema onoj JAVNI POSAO JAVNA KRITIKA, ja nisam NIKOGA vrijedjao, već sam kritizirao javne poslove odnosno poteze političara. Stoga mi je doista žao ako se netko osobno osjetio povrijedjen jer to nisam htio. Meni se drže lekcije što smijem a što ne, a ja se pitam smijem li ja imati svoje osobno mišljenje, kao gradjanin ove zemlje ili je to pravo meni uskraćeno?

Kosicpitanje

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari