Connect with us

Religija i Vjera

Biskup Košić: SDP-ovka Ikić Baniček diskriminira katolike, izbacuje vjernike s posla, brani vjeronauk

Published

on

“Sisačka gradonačelnica Kristina Ikić-Baniček diskriminira nas katolike u gradu: ona je izbacivala s posla u javnim službama naše vjernike, ona je zabranila vjerski odgoj u gradskim vrtićima, ona je uskratila svaku potporu našem vjerskom vrtiću, što je jedinstven slučaj u Hrvatskoj”, izjavio je Vlado Košić, biskup sisački, za Jutarnji list na zahtjev da odgovori na pitanje zbog čega se jer progovorio protiv kandidatkinje Socijaldemokratske partije Hrvatske.

Povratak komunizma

“Molim se Bogu da se ta protugrađanska i protuvjerska vladavina gradom Siskom završi i da dođe netko tko će osjećati sve građane svojima i svima jednako pomagati.

Ovo vraćanje u komunizam i partizanštinu ne može Sisku u 21. stoljeću donijeti ništa dobra”, kazao je sisački biskup uz poziv katoličkim vjernicima da glasaju za druge kandidate.

“Mislim da je ona u stanju zavarati naše građane, pa i moje katoličke vjernike, i upravo se zato ja i javljam da ih prosvijetlim da se ne prevare birajući ju, a onda otkriju da nam je nametnula agresivnu komunističko-ateističku diktaturu, tipa Sjeverne Koreje…”, uzrok je krivog biračkog odabira, smatra biskup sisački.

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari