Connect with us

Najave

Biskup Vlado Košić u Press klubu Tihomira Dujmovića

Objavljeno

-

Uistinu mi je zadovoljstvo najaviti:
Gost u emisiji ovog četvrtka u Press klubu, biti će biskup Vlado Košić, najavio je Tihomir Dujmović.

Ignoriran od mainstream medija, tako da doslovno nigdje ozbiljniji i temeljitiji razgovor sa biskupom Košićem nigdje niste mogli pročitati, jedan od najomiljenijih hrvatskih biskupa, ostao je zamozatajan.

Na području biskupiju koju predvodi u potpunosti je srušeno deset crkava, ozbiljno oštećeno njih još 17, sveukupna šteta se penje prema brojci od 500 milijuna kuna.

Dane i noći provodeći na terenu, pomažući ljudima na sve moguće načine, biskup je toliko zauzet da smo jedva uspjeli dogovoriti ovaj termin za njegovo gostovanje u pres klubu i uistinu mi je osobito zadovoljstvo najaviti biskupovo gostovanje u ovoj emisiji.

Tako ćemo iz prve ruke čuti i kako je sisački kraj prošao u potresu, kako se snašla država, kako lokalna zajednica i ono najvažnije: na koji način i kako, sada pomoći tom kraju.

Biskup će nam prikazati ukupnu sliku stradanja na tom području, a biti će ovo i prigoda da čujemo biskupov stav i glede napada na Katoličku crkvu kako od strane Katarine Peović ,tako i od strane Freda Matića.

Iako ovo nije vrijeme za polemike naročito na tom području, držim da je nužno čuti glas iz Crkve naročito u ovim vremenima kada se opet napada i vrijeđa istu tu Katoličku crkvu.

PRESS KLUB Z1, ČETVRTAK ,14.1. 2021 20 sati

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Oglas