Connect with us

Iz Svijeta

Bivša američka veleposlanica pri UN-u Haley glasat će za Trumpa

Objavljeno

-

Foto: EPA

Bivša američka veleposlanica pri Ujedinjenim narodima Nikki Haley je u srijedu objavila da republikanski kandidat Donald Trump može računati na njen glas na predsjedničkim izborima u studenom.

Bivša američka veleposlanica pri Ujedinjenim narodima Nikki Haley je u srijedu objavila da republikanski kandidat Donald Trump može računati na njen glas na predsjedničkim izborima u studenom.Haley je na događaju u Washingtonu u srijedu rekla da se nije uvijek politički slagala s Trumpom.

“No, (američki predsjednik Joe) Biden je bio katastrofa te ću glasati za Trumpa”, kazala je.

Bivša američka veleposlanica pri UN-u odustala je od natjecanja za nominaciju Republikanske stranke u ožujku, a prvotno nije htjela podržati Trumpa.

Haley je izjavila da Trump ne bi trebao pretpostavljati da ima podršku njenih glasača, neovisno o njenoj osobnoj odluci.

“Trumpu bi bilo pametno da se obrati milijunima ljudi koji su glasali za mene i nastavljaju me podržavati, a ne pretpostavljati da će jednostavno biti uz njega”, upozorila je Haley u srijedu.

Američki izbori 5. studenog će biti revanš između Trumpa i Bidena, koji nemaju stvarnu konkurenciju unutar svojih stranaka. (Hina)

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Oglas