Connect with us

Reagiranja

Bivša supruga Milijana Brkića: Ovakve konstrukcije prevršile su svaku mjeru…

Objavljeno

-

Foto: Hina

Karmen Brkić, bivša supruga Milijana Brkića, oglasila se priopćenjem nakon medijskih napisa o tome kako ju Brkić navodno špijunirao.

U priopćenju koje je medijima poslala putem odvjetničkog ureda navodi kako su tvrdnje o špijuniranju “neistinite i štetne”.

Ističe i kako je riječ o “lažima i nasrtljivim udarima na privatnost i intimu”.

Njezino priopćenje prenosimo u cijelosti.

“Ovim obraćanjem želim demantirati neistinite i štetne medijske natpise koje svojim netočnim navodima i optužbama nanose neizmjernu štetu kako bivšem suprugu, tako i čitavoj našoj obitelji. Ovim obraćanjem, od lažnih navoda i javnog sramoćenja prvenstveno želim sačuvati i zaštititi svoju djecu.

Svjesna javnog djelovanja i rada bivšeg supruga, nemali broj puta sam svjedočila različitim političkim obračunima, iznošenju konstrukcija i podmetanjima koji su bili usmjereni na bivšeg supruga, no ovog puta su ovakva sramotna djelovanja i konstrukcije prevršile svaku mjeru dostojanstva i ljudskosti.

Ovakvim ponašenjem izravno se nanosi šteta osobnosti, intimi i dostojanstvu moje obitelji, a ponajprije mojoj djeci.

Štoviše, iznošenjem laži, nasrtljivim udarima na privatnost i intimu narušena su nam osnovna ustavna i ljudska prava. Iako Milijan Brkić i ja jesmo bivši supružnici, uživamo međusobno poštovanje, potporu i povjerenje te zajednički skrbimo o dobrobiti naše djece.

Ovim putem Vas osobno, a i kao majka, pozivam da prekinete sve protuzakonite, neljudske i neprofesionalne nasrtaje na mene, našu djecu i našu obitelj”, navodi se u priopćenju.

Brkićev odvjetnik: ‘Te informacije su konstruirali bešćutni ljudi’

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari