Connect with us

Komentar

Bivši zamjenik Državne dume: Rusija gubi rat od Ukrajine, a Kremlj ne zna što učiniti u vezi s tim

Objavljeno

-

Rusija gubi rat od Ukrajine, a Kremlj ne zna što učiniti u vezi s tim.

Takvu pesimističnu izjavu dao je Viktor Alksnis, bivši zamjenik Državne dume ruske Federacije, “ultradomoljub” i bliski suradnik Igora Strelkova (Girkin)
Alksnis je naveo da ruska Federacija već 2 godine nije uspjela ispuniti nijedan od ciljeva takozvanog “SVO”.

Štoviše, situacija u ruskoj Federaciji značajno se pogoršala u usporedbi s prijeratnim vremenima. “ Već dvije godine NIJEDAN OD CILJEVA SVO-a, koje je predsjednik V. Putin iznio u svom obraćanju naciji 24. veljače 2022. godine, nije ostvaren.
Štoviše, rat je došao na teritoriju “stare” Rusije ”, požalio se Z-pukovnik. Uvjeren je da će se rusija kao rezultat ovog rata suočiti s “deimperilizacijom” i “dekolonizacijom”, odnosno raspadom na dijelove.

Da , morat ćemo Ukrajini vratiti Krim, Donbas i regiju Kherson, poslati ruske ratne zločince Međunarodnom vojnom sudu u Haagu…
Da, morat ćemo provesti demilitarizaciju ruskog gospodarstva, napustiti moćnu vojsku i prebaciti svoje nuklearno oružje pod međunarodnu kontrolu ”, napisao je ruski “ultradomoljub”. Bonus će, po njegovim riječima, biti raspad Rusije na desetke država. Štoviše, siguran je Alksnis, mnoge regionalne elite u ruskoj Federaciji sanjaju o takvom razvoju događaja.

Domagoj Franić

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Oglas