Blagdan Svih Svetih OPREZ! Idete li na put evo gdje vas čekaju moguće kolone i zastoji

  0

  Zbog radova, redovnog i izvanrednog održavanja autocesta u vrijeme nadolazećeg blagdana Svih Svetih, odnosno tijekom produženog vikenda može doći do eventualnih zastoja i kolona na pojedinim dionicama.

  Na dionici autoceste A1 od čvora Otočac do čvora Perušić, promet se odvija dvosmjerno s po jedim prometnim trakom za svaki smjer kroz desnu cijev tunela Grič, te se na tom dijelu očekuje stvaranje manjih zastoja i kolona.

  Promet na dionici autoceste A1 od čvora Perušić do čvora Otočac se odvija jednim prometnim trakom kroz tunel Brezik u smjeru Zagreb, te se na tom dijelu očekuje stvaranje manjih zastoja i kolona.

  >> OPREZ Gusta magla na dionicama A1, A3 i A6!

  Od čvora Kosnica do čvora Rugvicana na dionici autoceste A3, promet se vodi jednim prometnim trakom iz smjera Kosnice u smjeru Lipovca, te se na tom dijelu očekuje stvaranje većih zastoja i kolona.

  Na dionici autoceste A3 od čvora Kutina do čvora Novska promet se odvija jednim prometnim trakom u smjeru Lipovca, te se na tom dijelu očekuje stvaranje manjih zastoja i kolona.

  HAC je izvijestio i kako se na ostalim dionicama autocesta na kojima traju radovi ne očekuju se zastoji i kolone za vrijeme produženog vikenda.

  facebook komentari