Pratite nas

Komentar

BLANKA VLAŠIĆ: Mislite vi što hoćete, ali znam da je medalja čisti Božji dar!

Objavljeno

na

Atletska heroina vratila se danas malo iza 14 sati u Hrvatsku, točnije u Split, a tamo su je dočekali rodbina i prijatelji.

Hvala svima na podršci i molitvama, osjetila sam ih više nego ikad.

Imam najbolje navijače na svijetu, ova medalja je i vaša, koliko je i moja – prve su riječi koje je izgovorila Blanka Vlašić potpisujući autograme nakon povratka u Split.

‘Pitali su me kako gledam na ovu medalju i najmanje mi se učinila kako atletska jer najmanje uključuje treninga svojstvenih mojoj disciplini.

Gledam ju kao značku časti kao vojnik koji bi dobio orden kad se vrati s bojišta. Presretna sam jer sam otišla kao autsajder i borila se ravnopravno s drugim curama. Bojan je stvarno potezao konce s tribina kad sam mislila da neću moći napraviti još jedan skok osjećala sam njegovu vjeru i izdržala sam do kraja. Mislite vi što hoćete, ali znam da je medalja čisti Božji dar. Nezasluženi. Ja sam mislila da sam peta.

Kad sam vidjela da sam treća kao da mi je netko dao dar, a ja znam tko je to. Zahvalna sam MU što me uopće doveo u Rio. Medalja je samo šlag na tortu.

Ja sam molila za snagu i hrabrost da izdržim teške okolnosti. Nesigurna sam kako će sve ispast na kraju, ali sad mogu hodati pa mi daje optimizam da bi moglo sve biti dobro”, kazala je Blanka Vlašić.

Za četiri godine neću još biti za bacit i vjerujem da neću biti prestara da konkuriram za medalju”, poručila je Blanka Vlašić na konferenciji za novinare.

Što vi mislite o ovoj temi?

Sponzori
Komentiraj

Komentar

Hrvoje Zekanović: Nemoguće dobar spin

Objavljeno

na

Objavio

Nemoguće dobar spin

Nakon što se premijer kao nikad do sada zamjerio Crkvi zbog ratifikacije Istanbulske konvencije kreće nova medijska kampanja da se premijer ponovno prikaže kao onaj koji brani Crkvu.

Ovaj put mu pomažu, koje li slučajnosti GLAS ( Mrak Taritaš) i SDP koji traže reviziju Vatikanskih ugovora.

Sada premijer, prilično odlučno brani Crkvu, svaka čast! PR-ovac je ovaj put zaslužio povišicu!

Plenković: HDZ protiv revizije Vatikanskih ugovora

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati

Komentar

Peternel: Ne vjerujem u ultralijeve ni u pseudoliberalne udruge, ne želim ih financirati

Objavljeno

na

Objavio

Igor Peternel je na svom Facebooku komentirao Bernardićevu ideju da se ukinu Vatikanski ugovori te pritom ustvrdio da je licemjerno s jedne strane nametati jedne ugovore, a tražiti ukidanje drugih.

“Ja ne vjerujem u ultralijeve ni u pseudoliberalne udruge, ne želim ih financirati pa mi je svejedno istanbulskom nametnuto izdvajati za njih milijune. I sada oni koji su nam to nametnuli žele ukinuti izdvajanje za crkvu, udrugu civilnog društva u koju oni ne vjeruju. Je li to liberalno?
Non stop su u svađi sami sa sobom. Žele prodavati priču o liberalizmu, ali ne mogu pobjeći od toga da su totalitarni postkomunistički luzeri!
Za sve je kriv Andrej Plenković. Bili su već na podu nokautirani, a on ih je vratio na noge, u ring!”

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati