Connect with us

Iz Svijeta

Borisov poručio je poslodavcima: Umjesto otpuštanja radnika prvo prodajte svoje bijesne automobile

Objavljeno

-

I u ovoj krizi, kao i u svakoj dosad, najgore su prošli radnici koji su uvijek prvi na udaru mjera “štednje”. Nije to naravno slučaj samo u Hrvatskoj, slično je u mnogim zemljama.

Jedna od takvih zemalja je i Bugarska, ali za razliku od ostalih, u toj je zemlji u obranu radnika stao premijer Bojko Borisov, koji se inače nalazi na čelu vladajuće stranke desnog centra.

– U “bijednoj“ i “siromašnoj“ Bugarskoj su trenutno registrirana tri Bugattija kakve vozi nogometna zvijezda Ronaldo. Postoji i 241 automobil marke Bentley, 123 Ferrarija, 54 Maybacha, 22 McLarena, 87 Lamborghinija, 311 Maserattija, Rolls-Roycea ima 84, 280 Hummera, oko četiri tisuće Jaguara i više od pet tisuća Porschea.

Umjesto otpuštanja radnika i smanjivanja njihovih plaća, vlasnici ovih limuzina mogu se u ovoj krizi uslijed epidemije barem odreći dijela svojega skupocjenog voznog parka – poručio je poslodavcima Borisov dodajući da vjeruje da su po tim brojkama možda i prvi u Europi. Ta njegova reakcija izazvala je mnoge kritike.

Upitan da ih komentira uzvratio je: “Koga sam uvrijedio rеkаvši dа u pоslu, umjеstо оtpuštаnjа rаdnikа mоgu primjerice smаnjiti vozni park s 80 Rоlls-Rоyсе-а nа 40”, prenosi Večernji list

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari