Connect with us

Pregled

Bozanić-Plenković na Kaptolu: Neka Božić učvrsti zajedništvo i pobudi novu nadu

Objavljeno

-

Foto: Hina

Zagrebački nadbiskup kardinal Josip Bozanić i premijer Andrej Plenković susreli su se u srijedu u nadbiskupskom Uredu na Kaptolu i razgovarali o aktualnim društvenim zbivanjima te istaknuli želju da Božić učvrsti zajedništvo i pobudi novu nadu.

“U predbožićnom ozračju premijer i kardinal osvrnuli su se na aktualna društvena zbivanja sa željom da Božić sve obdari radošću i mirom, da učvrsti zajedništvo u hrvatskom društvu i probudi nove nade”, istaknuli su iz Tiskovnog ureda Zagrebačke nadbiskupije.

U pratnji premijera bili su ministrica kulture i medija Nina Obuljen Koržinek, predsjednica Komisije za odnose s vjerskim zajednicama, posebni savjetnik predsjednika Vlade za vanjsku politiku i obranu Mate Granić i posebni savjetnik predsjednika Vlade za društvena pitanja akademik Zvonko Kusić.

Susretu su prisustvovali i generalni vikar Zagrebačke nadbiskupije i moderator Nadbiskupskog duhovnog stola mons. Tomislav Subotičanec i biskupski vikar i kancelar Zagrebačke nadbiskupije Marko Kovač. (Hina)

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari