Connect with us

Kronika

Boži Petrovu razbili staklo na automobilu nakon pobjede u ‘Piramidi’

Objavljeno

-

Nakon pobjede u sinoćnjoj emisiji Piramida, Boži Petrovu, gradonačelniku Metkovića, na parkingu na Prisavlju netko je razbio staklo na njegovu Renault Cliju.

bozoauto

foto: udruga Studenti Za Most

[ad id=”40551″]

– Oko malog Clija bili su parkirani uglavnom puno luksuzniji automobili, a da incident bude znakovitiji, počinitelj nije uzeo ništa iz auta iako je u njemu bilo nekoliko vrijednih stvari poput tableta na suvozačevom sjedalu.
Je li to nekakva poruka i tko je šalje?
Koga je zasvrbio Božin nastup u Piramidi? Jednu od naše dvije najveće partije ili ove koji se predstavljaju kao Treći put, a zapravo su treća stranputica – piše na Facebooku udruga Studenti Za Most, koja je objavila i fotografiju razbijenog automobila.

Božo Petrov pojasnio što se točno dogodilo:

-Bilo je to nakon emisije ‘Piramida’. Na HRT-u sam sjeo u auto, odvezao se kilometar dalje, imao sam još jedan sastanak isto na Prisavlju. Kada sam se vratio, na parkiralištu sam našao razbijeno staklo. Ne mogu ulaziti u motive jer ne znam tko je počinitelj. Možda su nekom zasmetale dubrovačke tablice, može biti i politička poruka, miže biti svašta. Ali činjenica jest da ništa nije ukradeno. Da je u pitanju bio provalnik, pokupio bi stvari koje su bile u autu – rekao je Petrov.

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari