Pratite nas

Komentar

Božidar Alić: BEZ LUSTRACIJE, NEMA KROACIJE

Objavljeno

na

BEZ LUSTRACIJE, NEMA KROACIJE

[ad id=”93788″]

Isti tren, kada budem inauguriran od Hrvatskog Državnog Sabora, na prijedlog Hrvatske Vlade, za mjesto ravnatelja HRT-a, u suglasju s mojim suradnicima, (i naravno, odabranim odvjetnicima), podijeliti ću OTKAZE SVIM ZAPOSLENIMA… cca 3600 TRI TISUĆE ŠEST STOTINA OTKAZA….

Usporedo ću otvoriti natječaje za SVA radna mjesta, za koja ćemo uraditi PREUSTROJ…..

SVI SPOSOBNI, NADARENI HRVATI, SU VEĆ SADA POZVANI

Ukoliko neko vrijeme neće biti moguće emitirati program, bit će to za samo zdravlje Hrvatske nacije, jer ovo što nam se svakodnevno ” ulijeva ” prijeko HRT-a, nepatvoreni je otrov RASHRVAĆIVANJA i ” regionalizacije!!

Možebitno ćete, u tom razdoblju, gledati samo HRVATSKI DRAMSKI PROGRAM i možebitno nužne Vijesti s tada, trenutno, honorarnim urednicima….

Razmatrajući broj zaposlenih, moji suradnici i ja, došli smo do zaključka, da je za normalno odvijanje i stvaranje programa, potrebno oko 1500 (tisuću i pet stotina) profesionalaca, uz minimalan broj ” honoraraca”…. dakle, ” prekobrojnih” ima 2100 (dvije tisuće i stotinu)!!

Ukinuti ću, ili prepraviti SVE DOSADAŠNJE FORMATE, tj. emisije i poraditi na rađanju, uistinu HRVATSKE RADIO TELEVIZIJE, temeljene na tisućljetnim vrijednostima mog Hrvatskog naroda!

O naznakama programske sheme i još nekim ” brojkama”, idući put!

Da, PRETPLATU ĆEMO UKINUTI, ili smanjiti na simbolički minimum…

Jedan dio početnih sredstava ćemo dobiti od raznoraznih Documenti (V. Teršelić), BABA, Platformi 112,Kontri,GONG-a,Iskoraka,i drugih Pusićevih i Pupovčevih ” antifašista”, kojima će sredstva iz hrvatskog državnog proračuna, biti DOKINUTA….. MILIJARDE SU IM DAVANE… svi Hrvati znaju za što!!

GOTOVO JE!

NOVI HRVATSKI ŽIVOT SE RAĐA

tako mi Svevišnji Pomogao

Vaš odani
Božidar Alić

Što vi mislite o ovoj temi?

Sponzori
Komentiraj

Komentar

Marko Ljubić: Ivo Goldstein i dalje jaše na svom znanstvenom Šarcu, rujno vino pije…

Objavljeno

na

Objavio

Ivo Goldstein i dalje jaše na svom znanstvenom Šarcu, rujno vino pije. Pola pije, pola Šarcu daje.

Osvrćući se na predstojeću komemoraciju u Jasenovcu, a nakon javne promocije nevjerojatne izmišljotine tzv.drobilice kostiju, Goldstein tvrdi da je u Hrvatskoj nakon izbacivanja Titove biste gotovo završena ustašizacija, a pita se kakvo smo mi to društvo koje se ne može dogovoriti oko temeljnih činjenica? Njemu je činjenica – drobilica!

Pravo je pitanje – kakvo smo mi to društvo kada takvi kao on presudno utječu na formiranje svijesti i normativa, kada takve kao on financira država i štiti njihovo višegodišnje agresivno opravdavanje zločina protiv hrvatskog naroda, posve otvoreno zagovarajući povijesno pravo pobjednika rata na odmazdu nad poraženima?

Uz to, ključno je pitanje danas u Hrvatskoj – smije li hrvatski narod dopuštati da se Goldstein i slični i nakon uspostave samostalne Hrvatske osjećaju i ponašaju kao pobjednici? Od odgovora na ovo pitanje ovisi u velikoj mjeri budućnost hrvatskog naroda, komentirao je novinar i kolumnist Projekta Velebit, Marko Ljubić

 

Ivo Goldstein očito mnogo čita, a nažalost malo razumije

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati

Komentar

Beljak objasnio zašto je izbrisao tvit o Srbiji i Vučiću

Objavljeno

na

Objavio

Predsjednik HSS-Krešo Beljak kazao je kako je mislio da je situacija s prosvjedima mnogo drugačija

Predsjednik HSS-a Krešo Beljak podignuo je u nedjelju prašinu na Twitteru objavom potpore prosvjedu u Beogradu. ‘Gazite bandu!!! I mi ćemo uskoro, nadam se, ove skrivene Vučićeve saveznike u Zagrebu i Hrvatskoj!!’, napisao je. Zbog čega je objavu ubrzo obrisao objasnio je u emisiji Hrvatskog radija ‘Oporbeni zarez’.

‘Ja sam u biti mislio da je situacija sasvim drugačija nego što sam vrlo brzo shvatio da je. Dakle, Vučić je netko za koga ja mislim da ne može biti partner Hrvatskoj, tako da sam u jednom trenutku pomislio da se doista radi o pravoj, liberalnoj građanskoj opoziciji. No, kad sam vidio da su s druge strane još gori ultranacionalisti i, usput, saveznici s nekim našim sličnim strankama, vrlo brzo sam se predomislio’, rekao je Beljak.

 

Beljak u elementu: ‘Gazite bandu! I mi ćemo uskoro’

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati
Sponzori

Komentari