Connect with us

Najave

Božidar Alić novi ravnatelj HRT-a!?

Objavljeno

-

U kuloarima već neko vrijeme kruži informacija da je Božidar Alić ozbiljan pretedent na mjesto novog ravnatelja Hrvatske Radio Relevizije.

[ad id=”93788″]

Prema neslužbenim informacijama koje smo dobili iz razgovora sa vrlo uglednim ljudima bliskim ovom bardu hrvatskog glumišta, ali i poznavateljima prilika na javnoj televiziji, doznajemo da bi njegovu kandidaturu podržali i visokodostojnici i iz katoličke Crkve, brojni Hrvati i domoljubi, te da se ovaj prijedlog ozbiljno razmatra. Što Božidar Alić kaže o stanju na HRT-u i jeziku općenito, napisao je u komentaru kojeg prenosimo:

H R T

HRVATSKU MORAMO VRATITI
HRVATIMA

… pa tako i HRT, koja ni po čemu, kako je u posljednjih petnaestak godina vođena, NIJE HRVATSKA!

MORAMO VRATITI DIGNITET
, uz profesionalnost, na tu ustanovu, koja jest od strateškog značenja ZA HRVATSKU I HRVATE, a koja je bila zlorabljena i uperena PROTIV nas, katolika, naših obitelji, naše djece i uopće protiv svih vrednota HRVATSKE, kojima naša Domaja obiluje! Ovakva, kakva je sada, nije potrebna nikome, izuzev UDBI, koja prijeko HRT-a, vodi psihološki propagandni rat, nastojeći glorificirati SVE ŠTO HRVATSKA NIJE, i nikada neće ni biti!

Uz, po UDBU, razorni TSUNAMI OTKAZA, valja zaposliti sposobne, nadarene Hrvate, kojima obilujemo, a koji su, INVERZIVNO LUSTRIRANI! Ovu dugogodišnju vladavinu mraka, valja RASVIJETLITI I OSVIJETLITI LJUBAVLJU, U KRISTOVOM SVJETLU, PREMA HRVATSKOM PUKU, kojemu moramo vratiti Vjeru, Ufanje, Znanje i HRVATSKI PONOS!
Moramo vratiti HRVATSKO PROMIŠLJANJE, dugoročno i strateški, njegujući HRVATSKU BAŠTINU, u katolicozmu kulture!

Hrvatski nam je jezik (i ne samo jezik) DEVASTIRAN KROATOFOBNOM JUGOSLAVENŠTINOM!

….. Mukotrpnog, no slatkog posla ima na pretek….

BOGU HVALA

.. da ne duljim… VRATIMO DITE, MATERI, a naša je Majka, NAŠA HRVATSKA!!

HRVATICE LJUBLJENE,
HRVATI MOJI,
BIT ĆE NAM SRETNO

Ljeto Gospodnje dvijetisućešesnaesto!

ŽIVJELA HRVATSKA
ŽIVJELI HRVATI

Vaš odani Božidar Alić

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari