Pratite nas

Reagiranja

Božidar Alić: ”Poštovani” Veleizdajnici i ini Četnici…

Objavljeno

na

”Poštovani” Veleizdajnici i ini Četnici, razasuti u Hrvatskom Državnom Saboru, HRTu, RTLu i svim tiskovinama, kojima ste pokušavali godinama(15) uništiti, podjarmiti, ismijati, rastočiti, Hrvatsku, namečući nam svjetonazore Sotonske provenijencije, imputirajući nam ” govor mržnje ”, kada mi, Hrvati govorimo o ljubavi prema jedinoj nam Domaji, kada našu dječicu odgajamo u Svjetlu Svete obitelji, Isusa (Gospodina našeg) Marije (Kraljice Hrvata) i svetog Josipa (Zaštitnika Hrvatske)!

Kada učimo djecu našem pozdravu Hvaljen Isus i Marija, ili Za Dom Spremni, vama je to ” govor mržnje ”, kao i kada vas nazovemo, onakvima, kakovi uistinu jeste… Veleizdajnici… Četnici.. Sljednici krvnika tita, KPJ… bolesne tranSSeksualne frljićevske nanaradne kreature, odavno zrele za zatvoreni tip hospitalizacije, bilo koje vrste.
Vi ste Mržnja sama. Nepatvorena. Vaši su životi satkani, isključivo, Mržnjom. Kao i vaša (ne)djela.

SPC (srpska pravoslavna crkva) uzor je vama u Mržnji naspram Hrvatske, Naše Domaje. Da. Četnici su to, koji nikakove poveznice s Vjerom, nemaju. Sa Sotonom, vjerojatnije!
Hrvatsku ste u ovih, dugih petnaestak godina, pokušali pretvoriti u ” region”, uništavajući Naš Hrvatski jezik, kulturu, Vjeru i tradiciju, pretvarajući nas pretvoriti u osiromašenu, bezimenu rulju, poput vas,malobrojnih.

NEUSPJEŠNO!

Vaši dani, prije raznih institucija koje će zatvoriti vrata, nakon što uđete, jesu odbrojani!
11.siječnja, u noći izborne Pobjede Hrvatske, sam rekao što vas ide. Kratko, ali slatko.
15.veljače mi Hrvati, slavimo!

A, tada ćemo djelotvorno, nakon što ta nedotupava, velikosrbska vlada padne, tamo gdje spada. Vi, a i Mi znamo SVE!

120px-Pleter52.svg
BOG I HRVATI!
Hvaljen Isus i Marija.

Božidar Alić 11.02.2015

facebook komentari

Sponzori
Komentiraj

BiH

POTPIŠITE peticiju protiv progona Hrvata u BiH!

Objavljeno

na

Objavio

PETICIJA HRVATA U BIH PROTIV PROGONA I DISKRIMINACIJE

kojom zahtijevamo:

Pravedno suđenje za kaznena djela ratnoga zločina svim optuženima po istom zakonu (i istim pravnim kvalifikacijama), tj. zakonu koji je vrijedio u trenutku počinjenja djela

  1.     .

Reviziju sudskih presuda hrvatskim braniteljima s političkim kvalifikacijama (u skladu s točkom 1)

  1.     .

Procesuiranje svih ratnih zločina počinjenih nad Hrvatima u BiH.

Donošenje izbornoga zakona koji će jamčiti izbor legitimnih predstavnika naroda (i formiranje vlasti iz naroda za narod).

Napomena: Na području Bosne i Hercegovine je organizirano potpisivanje peticije na papiru, stoga molimo sve koji su u mogućnosti da peticiju potpišu kod naših povjerenika na terenu, a svi ostali, diljem svijeta, koji niste u mogućnosti svoj potpis staviti na papir učinite to potpisom na ovoj on-line peticiji. Hvala na potpori.

 

facebook komentari

Nastavi čitati

Reagiranja

Četvrta gardijska brigada o Pilselu: ‘Nitko od naših pripadnika ga ne poznaje s ratišta jer nije sudjelovao u borbenim akcijama’

Objavljeno

na

Objavio

Branitelji iz Četvrte gardijske brigade priopćili su svoj stav o gostovanju novinara i kolumnista Drage Pilsela u HRT-ovoj emisiji Otvoreno.

Prenosimo ga u cijelosti:

“Radi potpunog i pravilnog informiranja javnosti uzimamo si slobodu pojasniti neke pojedinosti o sudjelovanju Drage Pilsela u 4. gardijskoj brigadi. Naime, gospodin Pilsel je u emisiji Otvoreno emitiranoj 11. prosinca 2017. godine iznio podatak da su on i poginuli brat bili pripadnici 4. gardijske brigade, što je nesporno.

Doista poginuli brat Andres Pilsel bio je veliki ratnik u 4. gardijskoj brigadi te je časno prošao sve terene do trenutka nestanka u borbenoj akciji, dok je Drago Pilsel evidentiran u 4. gardijskoj brigadi u period od 11.11.1992. do 28.02.1992. kao prevoditelj za španjolski jezik u Splitu. Dotičnog nitko od pripadnika 4. gardijske brigade ne poznaje s ratišta jer isti nikada s postrojbom nije bio na terenu niti je sudjelovao u borbenim akcijama.

Kao Udruga veterana 4. gardijske brigade neshvatljivo nam je da pojedinci imaju za pravo poistovjetiti se s istinskim ratnicima koji su zaista sudjelovali u obrani Republike Hrvatske.”

facebook komentari

Nastavi čitati
Sponzori

Podržite nas

Podržite našu novu facebook stranicu jednom sviđalicom (like). Naša izvorna stranica je uslijed neviđene cenzure na facebooku blokirana.

Komentari