Connect with us

Kultura

BOŽIDAR ALIĆ: SLAVLJA SU GOTOVA! Pred nama je teška borba za DVOTREĆINSKU VEĆINU !

Objavljeno

on

SLAVLJA SU GOTOVA !

pred nama je teška borba
za DVOTREĆINSKU VEĆINU !

OLUJA 2 UZ LUSTRACIJU
(Kako bismo se riješili nametnika, udbaškopartizanskih okupatora ZAVAZDA !)
JEST JEDINA MOGUĆNOST ZA
OPSTANAK DOMAJE NAM
HRVATSKE ! ! !

poradi toga i spremam
ŽESTOKU POLITIČKU
monodramu
” OSUĐEN NA DOŽIVOTNU
HRVATSKU “

…..ukoliko “smaknemo” politički,
YUGOUDBAŠKOPARTIZANSKU
FUKARU
samo većinom, a ne dvotrećinskom VEĆINOM, biti će to ” Pirova pobjeda “, jer će nam opet ruke biti vezane ! ! !


Božidar Alić  odigrao je  preko stotinu glavnih uloga u teatru, na engleskom, njemačkom, talijanskom i materinjem hrvatskom, 2000 radijskih predstava,  10 glavnih uloga na televiziji i filmu ne računajući epizodne uloge, snimio je  CD sa Matijom Dedićem u produkciji Croatia Recordsa:  „Dopo l’amore“, isto tako, napisao je, režirao i igrao monodramu „Nihil Horvat“, čija praizvedba je bila u kazalištu „Vidra“, a dvije predstave igrane su u Herceg- Bosni. Božidar Alić  se  okušao pišući kolumne za Globus: „Zapisi jednog konobara naizust“, kolumne za „Večernji list“,  „Konturu“ i dnevno.hr („Osuđen na doživotnu Hrvatsku“).  Radio je čak i kao  konobar „kod Drageca“ u MUO na Kazališnom trgu u večernjoj smjeni. Dobio je sve moguće nagrade, a najdraža mu je priznanje  Stožera  za obranu hrvatskog Vukovara,  član  je HAZUD-a i HNES-a.

U predsjedničkoj izbornoj noći rekao je Alić legendarne riječi; „Dobra večer, Hrvatice i Hrvati! Moja potpora gospođi Kolindi Grabar-Kitarović je najnormalnija, jer sam dragovoljac Domovinskog rata, Hrvat i katolik i Bogu hvala da je pobijedila gospođa Grabar-Kitarović protiv ove udbaške, srbofilske i četničke struje. Živjeli!“.

Sada radi na oštroj političkoj monodrami protiv pete kolone i jugočetničkokomunističkopartizanske žgadije, to jest protiv okupatora.

BOŽIDAR ALIĆ: “Svjesno “žrtvujem” svoju 40-tu obljetnicu života na ovoj vjetrometini kulture, koju je vladajuća bagra, ili bolje reći, fukara na vlasti, svela na razinu psovke! Doslovce!

Posvećujem sve riječi koje ću izgovoriti, sav svoj talent, kojim me je Gospodin obilato obdario, krvavoj borbi za slobodnu, samostalnu, neovisnu, bogatu Hrvatsku . . .

Odavno sam posvetio i svoj život jedinoj nam Domaji, lijepoj našoj Domovini, koju, kako trenutno stvari stoje, možemo nepovratno izgubiti, čak i u zemljopisnom smislu, ukoliko se nismo spremni ponovno žrtvovati i predati svoj život na Oltar Domovine, onako kao što su to učinili bezbrojni hrvatski vitezovi, onako kao što je to učinio i već Sveti Alojzije Stepinac i Hvatski Vitezovi i mučenici Bruno i Zvonko Bušić.

Pitam sebe i Vas pristajemo li na to da postoji jedino i isključivo raseljena Hrvatska, bez Matice Domaje, kojom trenutno vlada jugosrpskoudbaškopartizanska klika?!?

Pristajemo li na to da službeni jezik u Hrvatskoj bude srpski, ili u najboljem slučaju srpsko-hrvatski?!?

Pristajemo li na to da mi Hrvati u našoj domovini Hrvatskoj budemo samo obespravljena manjina?!?

Pristajemo li na to da Hrvatska bude samo san nas živućih Hrvata, a u stvarnosti da je više nema… nikako i ni u kojem smislu!

Ja ne pristajem, a vjerujem niti Ti dragi suborče, koji ovo upravo čitaš.

Moja će politička monodrama, uz Božju i Tvoju pomoć, obići svijet, od Hrvatske pa sve do Australije, gdje god ima Hrvata.

Krajnji je tren.

Između probranih monologa svjetske književnosti, govorit ću sve ono što hrvatska žena i hrvatski muž misli, šapuće ili samo snuje…

VRIJEME ISTJEČE

Za sve to mi je potrebita vaša to jest Tvoja novčana pripomoć. Naravno, koliko je u Tvojoj moći… svaki cent je dobro došao!

(….ima Vas na mom “profilu” , više od 4300…kada bi svatko od Vas odvojio 50 kn., imao bih za OLUJU, koju bih SAM POVEO ! Ovako sam prikupio 31.200 kn,od potrebnih 120.000 kn.)

Napominjem Ti kako se uključio i moj dragi prijatelj i suborac Antun Kikaš iz Kanade, ukoliko Ti to što znači.

Najkasnije do 15. listopada MORA BITI PRAIZVEDBA MOJE MONODRAME! Igrati ću SVUGDJE GDJE IMA HRVATA – OD HRVATSKE DO AUSTRALIJE! (uz Božju i Vašu pomoć)

Ono što si namijenio možeš uplatiti jedino preko Western Uniona na moju adresu, koju ćeš saznati kada me nazoveš  na moj mobitel: 00 385 95 549 3084

Akciji prikupljanja sredstava pridružila se također i Julienne Bušić, udovica Zvonka Bušića, koja će ovaj poziv odaslati na mnoge hrvatske adrese širom svijeta

VRIJEME ISTJEČE

Blagoslov Vama , Hrvatice i Hrvati !
BLAGOSLOV DOMAJI !

ZA DOM SPREMNI

Tvoj Božidar Alić

INBOX MOLIM

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Plati kavu uredništvu

EUR