Pratite nas

Komentar

Božidar Alić:” Šljam, trenutno (i još vrlo kratko) na vlasti u Domovini Hrvatica i Hrvata, vodi nas u GRAĐANSKI RAT

Objavljeno

na

Oštro i odlučno, upozorio je danas na trenutnu političku situaciju u Hrvatskoj, statusom na svome facebook profilu, glumac Božidar Alić, kojeg prenosimo u cijelosti:

Šljam, trenutno (i još vrlo kratko) na vlasti u Domovini Hrvatica i Hrvata, vodi nas u GRAĐANSKI RAT.

Dugo je ta moguća grozota pripremana izdašnim financiranjem raznoraznih teršelički, pupovaca, baba, platformi, gongova, ne mrziteljskih udruga, ustanaka u srbu, brezovici, jasenovcima… (potičući i hrabreći Ih)

Slaveći zlikovca tita i sve njegove anti Fašističke jame i grobišta nas Hrvata, a pljujući po Bleiburgu kojim i danas mi Hrvati hodimo, kao i djeca djece naše, pokušali su nam Jedinu Domaju pretvoriti u opustošeni agnostički ” kontejner”, u kojem se niti umrijeti s dostojanstvom ne dopušta.

Ako Oni tonu, nestaju i odlaze zanavijeke, pokušavaju i našu Domaju povući za sobom, u Njihov petokraki grob. Ništa im sveto nije. Osim Njih samih. Ako Njih više biti neće, a neće, neka niti, Njima neželjene, Hrvatske ne bude…

Otpao Im je yusipović, perković i mustač. Sada su na redu SVI Oni! No, izgledno je kako VLAST neće predati bez da opet i opet i opet proliju živu Hrvatsku krv.

Oni SVE tome vode…….
Počeli su od Šatora……
Umirući, napokon, u posljednjem odlasku, protjerujući i opet i opet i opet našu mladost,
KRVI SU NAŠE ŽEDNI!!!
BUDIMO SVJESNI TOGA
Njihov smo posljednji koračić, do GRAĐANSKOG RATA
(koji im je posljednja želja)!

120px-Pleter52.svg

Božidar Alić, 23.02.2015

 [ad id=”40551″]

facebook komentari

Sponzori
Komentiraj

Komentar

VUKOVAR, PROVJERA NAŠE LJUDSKOSTI

Objavljeno

na

Objavio

Mjesec je studeni, unatoč svome imenu, mjesec lijepih i nostalgičnih iskustava. Tako je sve dok pred nas ne izroni, dok nas ne zaskoči datum 18. studenog. On nas odmah odnese u taj datum 1991. On se ne može zvati danom.

To je drama, sinonim stradanja, sinonim pomračenja ljudske vrste. Tog dana postaje istinito ime ovog mjeseca. Postaje hladno, postaje studeno u našim dušama. Jer Vukovar je živi grad i živa stvarnost spremljena u povijest i naše sjećanje. Kad kažemo spremljena, ne smije značiti odložena stvarnost! Povijest je Vukovara postala povijest rođenja moderne i samostalne Hrvatske ali i povijest svakoga od nas.

Vukovar neprekidno mora osnaživati političku, simboličku i egzaktnu snagu i vrijednost za Hrvatsku i ukupnu javnost… Vukovaru moramo osigurati memorijsko mjesto i svetište koje traži njegova snaga i tragovi ubrazdani na licu tisućljeća. Postati grad pomirenja, grad prijatelj sviju…

Provjera ljudskosti i sposobnosti našeg življenja i opstajanja. Možemo mi, i moramo to htjeti i znati graditi …

Za Vukovar nam trebaju mirni, autentični, utemeljeni, svjesni i odlučni potezi. Da kandidatura grada Vukovara za neprolaznu povijest bude potvrđena zrelošću naše generacije koja će znati iskustva prošlosti ugraditi u svoju budućnost… napisao je Goran Marić na facebooku povodom Dana sjećanja na žrtve Vukovara.

 

facebook komentari

Nastavi čitati

BiH

VIDEO – Knezović: Zaoštravanje odnosa BiH i Srbije je samo populizam i medijska pompa!

Objavljeno

na

Objavio

Bošnjački član Predsjedništva BiH Bakir Izetbegović odbacio je danas tvrdnje kako njegova izjava da bi bio spreman na rat ukoliko bi se Republika Srpska pokušala odcijepiti od Bosne i Hercegovine predstavlja prijetnju, nego je rekao kako je to logičan odgovor na pokušaje podjele koju zagovaraju srpski čelnici u BiH.

“Nije prijetnja kazati da ćete braniti svoju zemlju, prijetnja je kad kažete da ćete rasturiti vlastitu zemlju”, rekao je Izetbegović u Mostaru u izjavi za medije.

Izetbegović: Izjava da smo spremni na rat ne predstavlja prijetnju

facebook komentari

Nastavi čitati
Sponzori

Komentari