Connect with us

Kronika

Božinović pohvalio policajce zbog uhićenja nakon pljačke na Žitnjaku (VIDEO)

Objavljeno

on

Foto: Čitatelj / 24 sata

Ministar unutarnjih poslova Davor Božinović pohvalio je policajce koji su uhitili trojicu osumnjičenih za jutrošnje razbojništvo nad zaštitarima i oružanu pljačku dostavnog vozila u Ulici grada Gospića na zagrebačkom Žitnjaku.

Božinović je naglasio da se radilo o odlučnoj i profesionalno izvedenoj akciji te da u njoj nije bio ugrožen nijedan građanin. Policija je tako pokazala još jednom da je spremna i sposobna nositi se s najozbiljniji izazovima i održavati red i sigurnost u RH, izjavio je ministar.

Izjavio je i da je policija žurnom, pravovremenom i koordiniranom akcijom uhitila trojicu napadača. Koordinacija se sastojala u tome da su sve raspoložive snage temeljne, interventne, specijalne i kriminalističke policije uz pomoć helikopetra locirale napadače i uhitile ih. Istraga se širi, izjavio je ministar Božinović. (Hina)

Podsjetimo, jutros oko 7.45 sati u zagrebačkoj Ulici Grada Gospića na Žitnjaku maskirani napadači opljačkali su dostavno vozilo. Nakon toga su se dali u bijeg, a policija ih je brzo uhvatila.

Podijeli članak s prijateljima

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari