Connect with us

Kronika

Božinović: Policija intenzivno radi na identificiranju okupljenih

Objavljeno

-

isječak/video

Policijska uprava splitsko-dalmatinska intenzivno radi na identificiranju osoba koje su se u nedjelju okupile ispred splitske crkve i vrijeđale novinare, izjavio je u ponedjeljak ministar unutarnjih poslova i voditelj Nacionalnog stožera civilne zaštite Davor Božinović.

”Nisam taj koji provodi istrage i koji bi o njima nešto trebao znati, no zbog interesa javnosti za ovu priliku sam se informirao sa zamjenikom načelnika PU splitsko-dalmatinske. Policijska uprava vrlo intenzivno radi na identificiranju ljudi koji su u tome sudjelovali i, prema onome što mi je rečeno, sigurno je da će biti osoba koje će se identificirati i procesuirati”, kazao je Božinović na redovitoj konferenciji za novinare Stožera.

Podsjetio je da je splitska policija kazneno prijavila tri osobe zbog nasilnih radnji prema novinarki televizije N1 u nedjelju ujutro te da su podnijete i odgovarajuće prekršajne prijave.

Upitan za komentar mise koja je održana i u ponedjeljak ujutro u crkvi u splitskoj Sirobuji, Božinović je kazao da je o toj misi razgovarao sa županom i načelnikom županijskog stožera civilne zaštite Blaženkom Bobanom te da nema detalje o tom događaju. Ocijenio je kako se najveći broj vjernika u 1600 župa u Hrvatskoj držao epidemioloških uputa.  (Hina)

O ‘NOVINARIMA’ I NASILNICIMA

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari