Božo Petrov: Ako je gospodin Todorić čist, onda neka institucije obave svoj posao, ako nije onda će se baviti njime

2

Božo Petrov dao je sinoć izjavu novinarima ispred Vlade nakon sastanka oko Zakona o postupku izvanredne uprave u kasnim večernjim satima.

Potvrdio je pred kamerama da je podnio kaznenu prijavu protiv Ivice Todorića kao građanin, piše dnevnik.hr

“Što se tiče gospodina Todorića, ono što je već izašlo u medijima već pobuđuje sumnje pa ako je gospodin Todorić čist i sve u redu, neka institucije obave svoj posao. Ako nije, onda će se institucije baviti s njim.”, poručio je Petrov na pitanje o kaznenoj prijavi protiv Ivice Todorića.

Petrov je rekao i da je obavijestio premijera Andreja Plenkovića o toj kaznenoj prijavi te da je na sastanku dogovoreno uvrštavanje Zakona o postupku izvanredne uprave na dnevni red sjednice Vlade u petak.

“Što se tiče gospodina Todorića, mi ne pravimo zakon zbog gospodina Todorića, nego da bismo zaštitili gospodarski sustav i radna mjesta. To je ono što je prioritet i to je ono što je najvažnije i to je razlog zbog kojeg će se donositi ovakav zakon, jer ne možemo dozvoliti da bilo koja kompanija u Hrvatskoj može toliko ugroziti gospodarski sustav, da radi nje možemo očekivati recesiju”, rekao je Petrov.

 

facebook komentari

  • rođeni

    e nemoš s figom u džepu, “teško” će se drug cvjećar i “cvetko” dogovoriti…

  • Ivan Tetkovic

    OVO JE VELEIZDAJA HRVATSKE DOMOVINE i SVEGA ONOGA TO SU NASI BOJOVNICI POSTIGLI ZA VRIJEME DOMOVNSKOG OBRAMBENOG RATA.TODORIC JE DOVEO HRVATSKU PRIVREDU NA RUB PROPASTI,a RUSIJU UVEO NA VELIKA VRATA DA OSVAJAJU KOKOMAD PO KOMAD HRVATSKE DOMOVINE i DA OSTVARE MIRNIM PUTEM ONO STO CETNICKE HORDE NISU USPJELE KRVOLOCNIM RATOM.KONACNO SE RUSIMA OSTVARUJE ZELJA DA MOGU SLOBODNO RECI DA IMAJU TOPLO JADRANSKO MORE KOJE JE ZELILA I EKATARINA VELIKA.